Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Το ψήφισμα που υπέγραψαν οι βουλευτές

Στους βουλευτες που έδωσαν το παρών στην σημερινη συνάντηση δωθηκε ένα ψηφισμα που υπόγραψαν όλοι και αναφέρει:

«Οι πανθομολογούμενες και γνωστές στο φίλαθλο πανελλήνιο παθογένειες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουν – πλέον – οδηγήσει τα πράγματα στο συγκεκριμένο χώρο σε ένα αδιέξοδο ανομίας και αδικίας. Ο ιστορικός Ηρακλής, για μία ακόμη φορά καθίσταται θύμα αυτού του απαράδεκτου καθεστώτος, το οποίο επιχειρεί, με απροκάλυπτο τρόπο, την αγωνιστική – και όχι μόνο – εξόντωσή του.

Το δίκαιο είναι ξεκάθαρα στην πλευρά του Ηρακλή και ο αγώνας όλης της οικογένειας του Συλλόγου αντιπροσωπεύει τη μάχη για την επικράτηση της δικαιοσύνης στο σύγχρονο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποινή υποβιβασμού για μη αδειοδοτούμενη ομάδα ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ από οιαδήποτε κανονιστική διάταξη και αυτό είναι σαφές. Όπως σαφές είναι ότι ο Ηρακλής θα πρέπει να δικαιωθεί και να ισχύσουν τα ΝΟΜΙΜΑ για την περίπτωσή του.

Ο Ηρακλής κέρδισε την παραμονή του στη Super League στους αγωνιστικούς χώρους, με μαχητικότητα, εντιμότητα και επίδειξη ανόθευτου αθλητικού πνεύματος. Το δίκαιο αποτελεί ΑΠΑΙΤΗΣΗ κάθε ευνομούμενης πολιτείας και – συνεπώς – ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την απονομή δικαίου και για τον μεγάλο αυτό Σύλλογο.

Όχι στην αδικία, όχι στην λαθραία εξυπηρέτηση συμφερόντων στο χώρο του ποδοσφαίρου, ναι στην εφαρμογή των νόμων, ναι στο δίκαιο, ναι στη δικαίωση του Ηρακλή».

Most Popular

To Top