Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η επικοινωνιακη παγίδα του Καγιούλη

kagioulis_nikolaidis

Τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε μια διαδικασία από την μεριά του Νίκου Καγιούλη προκειμένου να …αδειάσει την επιτροπή και την μοναδική προσπάθεια που έγινε για να βρεθεί λύση για τον Ηρακλή.. Γιατί όποια και αν υπάρξει θα είναι καλύτερη από την δεδομένη που βρίσκεται σε οικονομική στενότητα και παράλληλα είναι στην κόντρα με τους φιλάθλους του Ηρακλή.

Από την στιγμή που ο Χρήστος Αντωνέλης μεταφέρει ότι πλέον δεν ασχολείται με το θέμα, βλέποντας την στάση που κράτησε ο Σπύρος Παπαθανασάκης και ο Νίκος Καγιούλης, θέλησαν να αποδημήσουν ολόκληρη την προσπάθεια για να φανεί ότι δεν μπορούν να δώσουν λύση.

Καταρχήν ο Νίκος Καγιούλης δεν έχει κανένα θεσμικό αλλά και ουσιαστικό ρόλο για να μπει σε μια τέτοια διαδικασία. Αν υπάρχει συμφωνία για το μάνατζμεντ της ΠΑΕ αυτή ποτέ δεν είδε το φως της δημοσιότητας και όταν η επιτροπή του Καυτανζογλειο ζήτησε χαρτιά που να το πιστοποιούν δόθηκαν κάποιες υπεύθυνες δηλώσεις.

Από την άλλη μεριά θέλοντας να συζητήσουν με την επιτροπή και αφήνοντας έξω τον Χρήστο Αντωνέλη, γνωρίζει πολύ καλά ότι χάνεται ένα μεγάλο μέρος της δυναμικής (οποία και αν είναι αυτή) και θα ήταν ευκολότερα να τους  παρουσιάσει ως μια προσπάθεια που δεν είχε καμία τύχη.

Ο Νίκος Καγιούλης ζητά 5.2 εκ. ευρώ προκειμένου να παραχωρήσει την ΠΑΕ, χρήματα που για τον Ηρακλή σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται δεν θα τα δώσει κανείς και πολύ περισσότερα όταν τα χρέη που υπάρχουν είναι σχεδόν τα μισά.

Μάλιστα συνεχώς μεταφέρει ότι δεν του κάνουν καμιά επίσημη πρόταση για την ΠΑΕ. Ας μας πει τότε ο ίδιος ποιες είναι οι δικές του κινήσεις, ποιες είναι οι εταιρίες του και πως μπορεί να βγάλει την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο.

Η συνάντηση δεν έγινε ποτέ και είναι πολύ πιθανό να θελήσει ο Καγιούλης να βγει και στην αντεπίθεση , για να δείξει ότι αυτός είναι η μοναδική λύση.

Η παγίδα που προσπάθησε να φτιάξει είναι απλή αλλά και πονηρή. Κάποια στιγμή αυτός θα φύγει από τον Ηρακλή, αλλά όλοι οι υπόλοιποι θα μείνουν εδώ και θα προσπαθούν να βρουν λύση. Το θέμα όμως είναι να αφήσουν τους ανθρώπους που προέρχονται από την οικογένεια του Ημίθεου να ασχοληθούν τώρα, γιατί έτσι και αλλιως, δεν υπάρχουν και χρονικά περιθώρια.

Most Popular

To Top