Ελλάδα

Ανατροπή: Ο Κουτσοκούμνης… σφυρίζει αμέσως σέντρα!

Σαν να μην έγινε ποτέ ο εμπρησμός στο σπίτι του Μπίκα ενεργεί ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM, πάνε στα σκουπίδια οι εξαγγελίες της Διοικούσας και πάμε για πρωτάθλημα αυτό το Σ/Κ!

Ημερομηνία λήξης αποδεικνύεται ότι είχε η ευαισθησία των ποδοσφαιρικών φορέων για τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα.

Ενώ είχε εξαγγελθεί ότι τα πρωταθλήματα θα διακοπούν μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της Πυροσβεστικής -και παρόλο που αυτή δεν έχει δημοσιοποιηθεί και φέρεται να επιβεβαιώνει ότι επρόκειτο περί εμπρησμού- ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης δεν φαίνεται να λαμβάνει υπόψη του αυτές τις… λεπτομέρειες.

Λίγη ώρα λοιπόν αφότου ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκάλυψε την πρόθεση να τοποθετηθεί αρχιδιαιτητής ο Γιώργος Ψυχομάνης, ο Σάββας Λιβάνιος μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 επικοινωνία που είχε με τον επιτετραμμένο της FIFΑ, στην οποία του ανέφερε ότι μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας ΚΕΔ.

Κάτι που σημαίνει ότι κατά 99,9% θα διεξαχθεί κανονικά αγωνιστική το προσεχές Σαβ/κο και η τρομοκρατική ενέργεια εναντίον του Μπίκα θα είναι… σαν να μη συνέβη ποτέ.

Κατόπιν αυτού, εξάλλου, φαντάζει αστεία και η ανακοίνωση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ την ημέρα του περιστατικού, σύμφωνα με την οποία αποφασίστηκε «η αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος φέρεται να αποτελεί επιθυμία και της κυβέρνησης. Τουλάχιστον αυτό συμπεραίνεται, αν ευσταθεί η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι σε επικοινωνία που είχε με τον Κουτσοκούμνη, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης του ζήτησε να γίνουν αγώνες το προσεχές Σ/Κ.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι η ανεύρεση των αιτίων για τα μαφιόζικα χτυπήματα στο ποδόσφαιρο και η αντιμετώπιση αντίστοιχων φαινομένων περνούν σε δεύτερη μοίρα από την Πολιτεία και τις ποδοσφαιρικές Αρχές, αφού κρίνεται σημαντικότερο το να παιχθεί ποδόσφαιρο και να ξεκινήσει άρον-άρον το πρωτάθλημα.

Most Popular

To Top