Ποδόσφαιρο

«Να σέβονται περισσότερο τον Ηρακλή»

kouros

Ο Αλέξανδρος Κούρος μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: ‘Έκανα τρία ράμματα, αλλά τώρα είμαστε εντάξει. Μείναμε νωρίς με 10 και φάγαμε και νωρίς το γκολ. Λίγο πιο τυχεροί να ήμασταν και να μη μας είχαν στερήσει την ευκαιρία μπορεί να κάναμε κάτι καλύτερο. Θέλαμε να αποφύγουμε το γρήγορο γκολ. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο τυχεροί στο φάουλ του Μοντέιρο.

Βλέπω τι γίνεται. Ήξερα τι γίνεται στον Ηρακλή.Δε ματάνιωσα καθόλου ούτε στιγμή που ήρθα. Τρομερό κλίμα, σπουδαίος προπονητής, μεγάλη ομάδα. Δε νομίζω να φύγει ο κόουτς και εμείς δε θέλουμε να φύγει.
Δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι άλλο αλλά εμείς τον θέλουμε μαζί μας.
Μετά από τόση προσπάθεια τι να πεις στα αποδυτήρια. Πρέπει να είμαστε και λίγο ευνοημένοι. Ήταν πολύ επιεικής με κάποιος παίκτες του ΠΑΟΚ. Έχω δει πολλές φορές να λένε διάφορα στους επόπτες και να μη βγαίνει κόκκινη.

Πρέπει να σέβονται περισσότερο τον Ηρακλή. Είμαστε ενωμένοι, ατσάλι και θα συνεχίσουμε. Είναι δύσκολη η συνέχεις πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη με τον Ατρόμητο, το περιμλένουμε πως και πως το ματς με τον Ατρόμητο. Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για υποβιβασμούς. Είναι γελοίο να μιλάμε γι’ αυτό.

Most Popular

To Top