Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Την Τετάρτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Κατερίνη

papadopoulosΑνακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ αναφορικά φιλικη ανασμέτρηση που θα διεξαχθει στην μνημη του αδικοχαμένου πρωην προέδρου της ΠΑΕ Θόδωρου Παπαδόπουλου.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Πέρασε κιόλας ένας χρόνος που ο πρώην Πρόεδρός μας έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων. Η θλίψη μας ακόμη και σήμερα είναι μεγάλη και τα δάκρυά μας δεν έχουν στεγνώσει για την απώλεια ενός ανθρώπου που προσέφερε τα πάντα για τον ΗΡΑΚΛΗ μας. Ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος αγάπησε όσο τίποτα την ομάδα μας, της έδωσε ζωή όταν κάποιοι προσπάθησαν να την εξοντώσουν και την βοήθησε να σταθεί στα πόδια της και να επανέλθει εκεί που ιστορικά ανήκει. Δυστυχώς, το όνειρό του να δει τον ΗΡΑΚΛΗ όπως εκείνος επιθυμούσε, δεν έγινε πραγματικότητα, αφού έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Για μας ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος είναι ακόμη κοντά μας. Είναι και θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά και το μυαλό μας. Κανείς από την μεγάλη κυανόλευκη οικογένεια δεν πρόκειται να τον ξεχάσει. Θα τιμούμε τη μνήμη του και θα θυμόμαστε όσα προσέφερε στην ιδέα που λέγεται ΗΡΑΚΛΗΣ».

Για το λόγο αυτό, την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2016 στις 16:00, διοργανώνεται φιλικό στη μνήμη του μεγάλου εκλιπόντος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νέα Ζωής στην Κατερίνη.

Το «παρών» στον αγώνα αναμένεται να δώσει η ποδοσφαιρική ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ, η οποία θα αντιμετωπίσει την ΠΑΕ Ποντίων, ενώ στο ημίχρονο της αναμέτρησης, το γήπεδο θα μετονομαστεί σε «Θεόδωρος Παπαδόπουλος».

Most Popular

To Top