Χωρίς κατηγορία

Κούρος : «Πληρώσαμε δυο λάθη»

kouros

Ο Αλέξανδρος Κούρος μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Πανιώνιο και τονίζοντας πως οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν επειδή πληρώσανε δύο λάθη της άμυνας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως ο Ηρακλής θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ήταν άδικο το αποτέλεσμα , δεν είχαμε καθαρό μυαλό στις τελικές φάσεις. Από κει και πέρα πληρώσαμε δύο λάθη και χάσαμε το παιχνίδι».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν: «Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα αλλά δεν θα μας καταβάλλουν. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε για το καλύτερο και από κει και πέρα θα δείξει η συνέχεια».

Για τον θα αρχίσουν οι νίκες: «Σίγουρα πιστεύω πως θα έρθουν, είναι πολύ νωρίς ακόμα, απλά πιστεύω πως ήμασταν άτυχοι σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Ακόμη έχουμε έναν ολόκληρο πρωτάθλημα, θα κάνουμε τις νίκες κι ότι άλλο χρειάζεται». Οι οπαδοί σας ζητούσαν νίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Εννοείται πως θα ζητάνε νίκη, ο Ηρακλής είμαστε, θα πάμε στην Τούμπα για το καλύτερο», ήταν το σχόλιό του.

Most Popular

To Top