Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βρέθηκε λύση για το μετοχικό κεφάλαιο των 500.000 στη Football League

Η συνάντηση της ΕΠΟ με τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό την Τετάρτη (28/8) για το Euro 2020 έβγαλε και μια εξαιρετικά σημαντική είδηση για τις ομάδες της Β’ Εθνικής. Και αυτό διότι με κυβερνητική παρέμβαση βρέθηκε λύση για το περιβόητο «αγκάθι» της κάλυψης του προβλεπόμενου από το νόμο μετοχικού κεφαλαίου των ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας ύψους 500.000 ευρώ.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε .δέσμευση από την πολιτική ηγεσία των σπορ πως θα κατατεθεί άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή ειδική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία οι ομάδες της Β’ Εθνικής (το πρόβλημα απασχολεί κυρίως αυτές που ανέβηκαν από την τρίτη κατηγορία) θα καλύψουν τα 500.000 ευρώ «σπαστά». Δηλαδή, τώρα το μετοχικό κεφάλαιο των ΠΑΕ της Β’ Εθνικής θα πρέπει να είναι 250.000 ευρώ και εντός ενός μεταβατικού διαστήματος ενός έτους θα καλύπτεται και το υπόλοιπο μισό!

Έτσι, βρέθηκε λύση στο θέμα του Μ.Κ. και όλα δείχνουν πως η σέντρα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα ξεκινήσει ομαλά και όπως έχει προγραμματιστεί, στις 29 Σεπτεμβρίου…

Most Popular

To Top