Βόλει

«Να ξαναχτίσουμε μια μεγάλη ομάδα»

images_playersfoot_patrasΠαλιές καλές εποχές θα αναβιώσουν στη Μίκρα όπου ο Ηρακλής Πετοσφαίριση θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο δεύτερο τηλεοπτικό ματς της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» (7/11, 18.00, Novasports-7, Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας).
 
Στον   Ηρακλή  γίνονται προετοιμασίες σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του Ηρακλή Χρήστος Πάτρας παραδέχτηκε την αγωνιστική πληρότητα του Ολυμπιακού και τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη και δυνατή ομάδα, καλοδουλεμένη, σε σημεία που δεν είναι συνηθισμένα καλοδουλεμένοι οι Έλληνες παίκτες, είχαν και το ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί η ομάδα βρίσκει ρυθμό και παίζει καλύτερα μετά. Εμείς θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, να βελτιώσουμε κάποια πράγματα σε τομείς που μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε λίγα παιχνίδια και ίσως πληρώνουμε το τίμημα γι’ αυτό. Να μπούμε με σωστό τρόπο στο παιχνίδι και δυνατά απέναντι στον Ολυμπιακό. Στη θεωρεία είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά και ελπίζω να γίνει και στην πράξη».

Όσο για την επιστροφή στη Μίκρα και στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» ο τεχνικός του «γηραιού» είπε: «Θέλουμε να το χαρούμε εμείς αλλά και ο κόσμος ώστε να ξαναχτίσουμε μια μεγάλη ομάδα με δουλειά. Θα είναι πρωτόγνωρο και για κάποια παιδιά που δεν έχουν βιώσει την έδρα. Θα μας δώσει δύναμη να ξεπεράσουμε και προβλήματα στην ψυχολογία γιατί ο κόσμος δίνει φτερά στα παιδιά. Ο Ηρακλής είναι εδώ και γύρισε για να μείνει και να πρωταγωνιστεί».

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την μεγάλη επιτυχία στην Εσθονία επί της Παρνού στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του CEV Cup. Η σημερινή ημέρα αναλώθηκε στο επίπονο ταξίδι της επιστροφής από την Εσθονία και με μία προπόνηση – ξεμούδιασμα η ομάδα του Πειραιά θα πάει στη Μίκρα για την δοκιμασία. Μόνο ο Κοκκινάκης και ο Φιλίποφ έχουν πάρει γεύση από τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έχουν τα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

Σε λίγο δηλώσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού και η ιστορία των αναμετρήσεων Ηρακλής – Ολυμπιακός.

Most Popular

To Top