Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κωφίδης : « Εξαιρετικός ποδοσφαιριστης ο Ρομάνο»

romano3

Ο Σάββας Κωφίδης βράβευσε  τον Ντιέγκο Ρομάνο ως MVP της 9ης αγωνιστικής και είπε σχετικά :

«Ο Ντιέγκο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζω, για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και την ποδοσφαιρική του ευφυΐα. Και σήμερα είναι διπλή η χαρά μου, καθώς είναι τιμή μου να τον βραβεύσω για τις επιδόσεις του. Πιστεύω ότι ανάλογες εμφανίσεις, ο Ντιέγκο μπορεί να τις επαναλαμβάνει πολύ συχνά».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είπε :

« Πρώτα απ’ όλα, θα είναι ένα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό παιχνίδι, σε μία φανταστική ατμόσφαιρα, καθώς το γήπεδο είναι εξαιρετικό. Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα η καλύτερη ελληνική ομάδα, αλλά δίνεται η ευκαιρία και στη δική μας ομάδα να παίξει δυνατά, να ανταγωνιστεί και να κερδίσει ότι μπορεί από την πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας. Νομίζω μπορούμε να το κάνουμε, μπορούμε να το καταφέρουμε και φυσικά το ματς αυτό είναι και μία μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες του Ηρακλή. Μακάρι να επαναλάβει ο Ντιέγκο την εμφάνιση με τον Ατρόμητο, για να έχουμε ακόμη περισσότερες πιθανότητες».

Καταλήγοντας για τον Ηρακλή είπε : «Είναι μία μεταβατική περίοδος η φετινή, όπου ο Ηρακλής πρέπει να έχει ως πρώτο μέλημα να σταθεροποιηθεί στην Superleague, και από εκεί και πέρα να βάλει τις βάσεις για να είναι ανταγωνιστικός στα επόμενα πρωταθλήματα».

Most Popular

To Top