Μπάσκετ

Ο Δέσπος , ο Γιαννούλης και ο Ασημακόπουλος

kiroudisΓια τον Ηρακλής της νέας αγωνιστικής περιόδου αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κυρούδης με δηλώσεις του στον ARENAFM 89.4. O τεχνικός των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται αλλά και τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

«Ξεκινήσαμε την σεζόν και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα βήμα περισσότερο από αυτό που πετύχαμε στην περσινή περίοδο. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα από την στιγμή που έχει ανεβεί το επίπεδο. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο».

Συνεχίζοντας ο προπονητής του Ηρακλή συμπλήρωσε:«Δεν έχουμε ακόμα ολοκληρώσει το ρόστερ μας Έχουμε αρκετές κινήσεις που θέλουμε να κάνουμε για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Μέσα στις επόμενες μέρες πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ανακοινώσεις».

Σχετικά με τις περιπτώσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα διευκρίνισε:«Με τον Δεσπο είχαμε συζητήσεις αρκετό καιρό και προσπαθήσαμε να βρούμε μια φόρμουλα για να έρθει στην ομάδα. Το ίδιο και με τον Γιάννη Γιαννούλη. Δεν μπορέσουμε όμως να βρούμε την χρυσή τομή και έτσι δεν προχώρησαν αυτές οι δυο περιπτώσεις. Συζήτηση έγινε και με τν Αντώνη Ασημακόπουλο. Θέλει όμως να παίξει ακόμα και σεζόν στην Α1 και θα πρέπει να το σεβαστούμε».

Όσο για τους στόχους τόνισε:«Οι στόχοι μας είναι δεδομένοι και δεν θέλουμε να αναφερόμαστε συνεχώς. Θέλουμε να έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο και να έχουμε ως δύναμη μας την έδρα μας»

Most Popular

To Top