Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τι θα συμβεί αν δεν πάρει αδειοδότηση

paiktes

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει απάντηση  στον  Ηρακλή για την έφεση που κατέθεσε αναφορικά με την αδειοδότηση του για την νεα σεζόν. Τι θα συμβεί όμως αν δεν τα καταφέρει.

Αν τελικά ο Ηρακλής δεν καταφέρει να πάρει αδειοδοτηση για το επόμενο πρωτάθλημα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Γιατί δεν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές και θα περιοριστεί στην απόκτηση ποδοσφαιριστών κάτω των 24 χρονών. Θα περιοριστεί επίσης στα συμβόλαια που είναι σε ισχύ, ενώ θα έχει δικαίωμα να κάνει 3 μεταγραφές και δυο ανανεώσεις συμβολαίων.

Με αυτά τα δεδομένα με συμβόλαιο για την επόμενη τουλάχιστον σεζόν δεσμεύονται οι: Χουάντερσον , Σαββίδης, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Κοντέων , Τάι, Πορτουλίδης, Χιονίδης, Τσιλιανίδης , Αποστολίδης, Μούχαλης, Σιατραβάνης,  Σαράφογλου

Αντίθετα ελεύθεροι θα μένουν οι : Κηπουρός, Κολίτσι, Κραγιόπουλος, Παπαστεριανός, Κουρούπης, Ιντζόγλου, Λίμα, , Παληγέωργος Μπάμπα , Ζάχορα, Σκόρτσα. Από αυτούς τους παίκτες θα έχει το δικαιωμα να κάνει δυο ανανεώσεις αλλά αυτές θα πρέπει να γίνουν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Most Popular

To Top