Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Φόρτσα … Ήρα»(Vid)

skortsa_tsilianidisΉρθε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στον Ηρακλή για να  βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία. Ο Σκόρτσα προσπάθησε να το πράξει, αλλά δεν τον βοηθούσε η φυσική του κατάσταση. Ακόμα και τώρα δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα  καλά του επίπεδα. Παρόλα αυτά ήτα ο άνθρωπος που  με το γκολ που πέτυχε χάρισε την νίκη στους κυανόλευκους στον Ταύρο.

«Μου αρέσει που σκοράρω και βοηθάω την ομάδα μου. Μου αρέσει που δίνουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Πάνω από όλα όμως προέχει  ο στόχος που έχουμε θέσει και θα προσπαθήσουμε να τον πετύχουμε. Έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε την κατάσταση αλλά ακόμα δεν κρίθηκε τίποτα. Πρέπει να βλέπουμε αγώνα με αγώνα  και να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς».

–   Έχεις  σκοράρει δυο  γκολ με κεφαλιά στον Ηρακλή, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο στην καριέρα σου. «Αυτή είναι η αλήθεια .

«Αυτό που μετράει  είναι να σκοράρουμε με κάθε τρόπο. Ας μην το κάνω εγώ ας το κάνει άλλος παίκτης, ας μην σκοράρουμε με κεφαλιά, ας σκοράρουμε ακόμα και με την πλάτη. Το γκολ μετράει».

–  Θα ήθελες να αφιερώσεις κάπου την νίκη της ομάδας σου;

–  «Στους φιλάθλους μας. Είναι εκπληκτικοί  και τους θέλουμε να είναι  στο πλευρό μας. Μας δίνουν τεράστια δύναμη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Φόρτσα  Ήρα».

Most Popular

To Top