Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Να κοιτάξουμε την συνέχεια»

ogiosΤην πεποίθηση του ότι ο Ηρακλής θα μπορούσε να πάρει πολλά περισσότερα από την σημερινή (13/4), αναμέτρηση εξέφρασε ο Γκιγιέρμο Όγιος.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει αλλά έτσι όπως πήγε το παιχνίδι βρεθήκαμε χωρίς βαθμούς. Πρέπει να κοιτάξουμε το άλλο παιχνίδι που έρχεται και είναι πάλι εκτός έδρας»

Για το αν υπάρχουν ελπίδες για την άνοδο: «Τίποτα δεν κρίνεται από την δεύτερη αγωνιστική. Το ίδιο θα ίσχυε ακόμα και αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό. Υπάρχουν ακόμα δώδεκα παιχνίδια και ο στόχος παραμένει ο ίδιος που είναι η άνοδος».

Για τη παρουσία του κόσμου, είπε: «Τον ευχαριστούμε πολύ έκανε πολλά χιλιόμετρα για να είναι και πάλι κοντά μας. Δυστυχώς δεν του χαρίσαμε ως δώρο τη νίκη. Η προσπάθεια δεν σταματάει όμως εδώ. Δεν παρατάμε τίποτα».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα, είπε: «Δεν είναι κάτι καινούργιο. Ετσι πορευόμαστε όλο αυτό το διάστημα, έτσι και θα συνεχίσουμε. Τα προβλήματα είναι γνωστά, έχουν αναφερθεί και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν δικαιολογία για το σημερινό αποτέλεσμα. Ποτέ δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Εξάλλου, όταν οι παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο τα ξεχνάνε όλα».

Most Popular

To Top