Μπάσκετ Ηρακλής

«Διαφορά φιλοσοφίας»

Ο Χρήστος Χριστίδης πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή φιλοξενήθκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τους λόγους της παραίτησης του.

 

Για την παραίτηση του:

Η παραίτηση είναι οριστική, χθες είχαμε ένα συμβούλιο η διοικούσα επιτροπή και λόγο διαφορετικής φιλοσοφίας και είχαμε αρκετές διαφωνίες, για να συνεχίσει το τμήμα αποφάσισα να παραιτηθώ. Η ουσία είναι ο Ηρακλής πάνω από όλα, το τμήμα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί και αποφάσισα για το καλό του Ηρακλή να σταματήσω εγώ».

Για το αν έπαιξε ρόλο η παραίτηση του Τσολάκη: «Παίζει ρόλο αλλά δεν είναι το σημαντικό, υπάρχουν και άλλα, πάντως το βασικό είναι ότι δεν τα βρίσκαμε μεταξύ μας, το θέμα είναι να συνεχίσει το τμήμα, τα ονόματα δεν παίζουνε ρόλο σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, η ουσία είναι να συνεχίσουν τα πράγματα και να ξαναφτάσει ο Ηρακλής εκεί που πρέπει», πρόσθεσε για να καταλήξει:

«Ο Ηρακλής είναι μέσα στην καρδιά μου, δεν φεύγω με καμία πικρία. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, πέρασαν δυο χρόνια πολύ εποικοδομητικά, πολλά δύσκολα βέβαια αλλά όλα καλά, φεύγω για το καλό του Ηρακλή».

Most Popular

To Top