Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γκόγκιτς: «Χτίζουμε τον νέο Ηρακλή» Vid

Στην νεα προσπάθεια του Ηρακλή αναφέρθηκε ο Σίνισα Γκογκιτς στην συνέντευξη Τυπου που παραχώρησε για την  νέα σεζόν.

Ο σερβοκυπριος τεχνικός  αναφέρθηκε για την προετοιμασία της ομάδας, τυς παίκτες του ρόστερ και την επόμενη μέρα

{youtube} WTI_eh1AEcI{/youtube}

Γκόγκιτς: «Ξεκινώντας θα ήθελα να πω ότι είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον Ηρακλή. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον κόσμο για την στήριξη. Ξεκινήσαμε τις μεταγραφές με βάση τις ανάγκες που είχαμε και την τεχνική των παικτών για να έχουμε ποιότητα. Ο πρόεδρος έκανε μεγάλη οικονομική προσπάθεια. Υπάρχει περίπτωση για ακόμη μία μεταγραφή. Ο στόχος μας δεν είναι άλλος από την άνοδο όπου ανήκει ο Ηρακλής. Το πιο σημαντικό είναι το χτίσιμο της ομάδας. Πλέον είναι δική μου δουλειά για να. Αυτό που ζητάει είναι δουλειά ταπεινότητα σεβασμός και ομόνοια. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια γιατί η ιστορία δείχνει ότι όποιος δείχνει υπεροψία διαψεύδεται. Οι παίκτες είναι άριστοι χαρακτήρες και αυτό που ψάχνω πάντα είναι να έχει  καλή προσωπικότητα. Έζησα μεγάλα ονόματα στην καριέρα μου που μπορούσαν να αλλάξουν ομάδα πολύ εύκολα. Εγώ θέλω η ομάδα να είναι σύνολο. Όλοι μαζί. 105 χρόνια είναι μία ζωή και πρέπει να δείχνουμε μία καλή εικόνα.  Αναχωρούμε για το Μπάνσκο στις 31 Ιουλίου.

Θα δώσουμε περίπου 9 φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ταυτότητα της ομάδας θα χαρακτηρίζεται απο την κατοχή της μπάλας και την επιθετικότητα. Στο τελευταίο κομμάτι θέλω να μιλήσω για τον κόσμο. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για μόνοτότε η δύναμη γίνεται τεράστια. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι ο στόχος είναι η Σουπερλιγκ»

Για το έμψυχο δυναμικό «Πιστεύω για τα ελληνικά δεδομένα είμαστε καλά. Το ρόστερ είναι καλό και η διοίκηση έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια. Είναι πολύ καλό που μου δίνετε η δυνατότητα να δουλέψω με όλους του ποδοσφαιριστές από την πρώτη μέρα»

Γιατί δέχθηκε να συνεχίσει στον Ηρακλή: «Είδα ένα πρόεδρο μου με πίστεψε από την πρώτη στιγμή. Όταν τον γνώρισα και από κοντά με κέρδισε ακόμη παραπάνω. Κατάλαβα όταν ήρθα πόσο μεγάλη ομάδα είναι που Ηρακλής. Το βλέπω και εγώ ως μία ευκαιρία για την καριέρα μου. Η ομάδα έχει στόχους και σου δίνει κίνητρο για να κάνεις πράγματα.

Για τον Κιρόφσκι: «Διάλεξα με βάση τον τρόπο που θέλω η ομάδα να παίξει. Έχω κάνει έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό. Παράπονο από τον χαρακτήρα του δεν έχω. Απλά δεν ταίριαζε ο παίκτης στα πλάνα που έχω. Θέλω έναν παίκτη που να μπορεί να μου δώσει περισσότερα»

Σχετικά με τους ομίλους της Φουτμπολ Λιγκ: «Δεν μπορούμε να μιλάνε άμα δεν ξέρουμε οριστικά.

Για τον Χουάντερσον: «Έχω πει ότι είναι πολύ καλός. Το είπα από την πρώτγη στιγμή όμως ότι δεν καταλάβαίνω γιατί την μία θέση ξένου να σου την παίρνει ξένος. Εγώ προσωπικά θέλω ο τερματοφύλακας μου να ξέρει την γλώσσα και να μπορεί να βοηθήσει την άμυνα».

Most Popular

To Top