Μπάσκετ Ηρακλής

Τοπούζης: «Πετυχημένη χρονιά για τον Ηρακλή»

Ο Θανάσης Τοπούζης, φιλοξενήθηκε στον «ARENA 89,4 FM» και αναφέρθηκε στην προοπτική να εγκαταλείψει την ενεργό δράση , ενώ χαρακτήρισε πετυχημένη την φετινή σεζόν για την ομάδα του Ηρακλή.


Για το ενδεχόμενο να σταματήσει το μπάσκετ: «Είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου εδώ και περίπου ένα χρόνο. Το μπάσκετ στις χαμηλές κατηγορίες δεν μπορεί να προσφέρει βασικά πράγματα στις οικογένειες και είναι άποψη μου πως όλοι οι αθλητές είναι καλό να αποχωρούν από το άθλημά τους όταν βρίσκονται σε ένα καλό επίπεδο».

Για το πώς κύλησε η χρονιά για τον Ηρακλή και πως την κρίνει: «Είναι μια πλήρως επιτυχημένη χρονιά για τον Ηρακλή. Δεν είχε από τα καλύτερα ρόστερ στην Β’ Εθνική, είτε στον όμιλο του Βορρά ή του Νότου. Για μένα είναι πολύ θετική η χρονιά. Αυτή η χρονιά θα μας μείνει για πολλές, μικρές στιγμές, οι οποίες ήταν πολύ όμορφες. Για το σπασμένο κεφάλι φταίει ο Μπεχλιβάνης!»

Για την ΕΟΚ και την καθυστέρηση των αποφάσεών της: «Η ΕΟΚ θα πρέπει όμως να λύσει ουσιαστικά κάποια προβλήματα που υπάρχουν χρόνια στο χώρο, στις πράξεις και όχι στα λόγια. Να ξέρουμε που θα παίζουμε από νωρίς, όχι μέσα στο καλοκαίρι να μην γνωρίζουμε που θα παίξουμε και να αποφασίζουν τελευταία στιγμή».

Τέλος, υπογράμμισε: «Οι ομάδες στα δύσκολα φαίνονται. Ο προπονητής μου, ο Θωμάς Κωστόπουλος, αλλά και ο υπεύθυνος του τμήματος, ο Χρήστος Χρηστίδης, άκουσαν χίλιαδυο για την επιλογή να είναι προπονητής ο κ. Κωστόπουλος. Έλεγαν ότι είναι νέος, άπειρος και άλλα τέτοια. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους».

Most Popular

To Top