Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Φιρινίδης : «Φίλος ήρθα, φίλος έφυγα»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Γιάννης Φιρινίδης, Φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και  μίλησε για την αποχώρησή του από τον Ηρακλή.

Για τη λύση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή:«Σήμερα το πρωί λύθηκε η συνεργασία. Έχω τρεις προτάσεις οι οποίες εξετάζονται από το μάνατζερ μου. Μέσα στην εβδομάδα θα καταλήξουμε».

Για τον Ηρακλή:«Τα συναισθήματα είναι καλά. Ο Ηρακλής με βοήθησε γιατί όταν γράφεις στο βιογραφικό σου ότι έχεις αγωνιστεί στον Ηρακλή είναι καλύτερα από το να γράφει κάποια άλλη ομάδα. Ήρθα σαν φίλος και φεύγω σαν φίλος».

Για τους λόγους που οδηγήθηκε στην απομάκρυνση:«Ξεκίνησα βασικός, δεν πήγαινε καλά η ομάδα και πλήρωσα το μάρμαρο. Αν κάποια στιγμή συνεργαστούμε ξανά θα είναι καλύτερα πιστεύω θα πράγματα».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ηρακλής:«Έχει τις προϋποθέσεις να ανέβει, η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή και μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Ξεκινήσαμε νωθρά αλλά τώρα έχει βρει ρυθμό και αυτό οφείλεται και στον προπονητή».

Για τις 7 ισοπαλίες και τις απώλειες στο Καυταντζόγλειο:«Δε νομίζω ότι φταίει κάτι, όταν έρχονται εδώ οι ομάδες κλείνονται πίσω, θέλει και τύχη αλλά θα βρει πιστεύω το δρόμο της η ομάδα».

Για το Πρωτάθλημα:«Είναι ένας μαραθώνιος, όλες οι ομάδες είναι κοντά η μία στην άλλη , έχει ακόμα δρόμο και είναι νωρίς να πούμε κάτι».

Most Popular

To Top