Βόλει Ηρακλής

Ανακοίνωση Προπονητή παικτών και διοίκησης

1035 volley logo iraklis

Kάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή να συμβάλει οικονομικά ώστε να μήν αφανιστεί το τμήμα βόλει του Ηρακλή, κάνουν, οι αθλητές της ομάδας μαζί με την διοίκηση και τον προπονητή. Μάλιστα όπως αναφέρουν η διάλυση του τμήματος άν δέν στηριχθεί είναι θέμα ωρών!

Αναλυτικά:

 

«Η ομάδα των τίτλων, η ομάδα που έφερε στο σύλλογο πρωταθλήματα, κύπελλα, συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση βόλεϊ έχει φτάσει στα όρια της αντοχής της. 

Εμείς οι παίκτες και ο προπονητής μας, μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου κάνουμε ένα κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας που αγαπάει αυτό το τμήμα και θέλει να το βλέπει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της volleyleague. Εμείς μέχρι τώρα παρά το γεγονός πως η ομάδα δημιουργήθηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή με όλες τις ελλείψεις και τα λάθη, προσπαθούμε για το καλύτερο εντός του παρκέ. Τα προβλήματα όμως είναι πολλά και οι άνθρωποι που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αυτή τη δύσκολη κατάσταση δεν μπορούν να εμπαίζονται από παράγοντες εκτός ΗΡΑΚΛΗ (διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, κυρίως)  προκειμένου να διασφαλίσουν τα χρήματα των συμφωνιών που έγιναν το καλοκαίρι. Η μόνη δύναμη αυτή τη στιγμή που μπορεί να δώσει λύση στη δεινή οικονομική κατάσταση του τμήματος είσαστε εσείς. Οι αγνοί και πιστοί φίλοι της ομάδας. Είναι πλέον θέμα ωρών η διάλυση του τμήματος χωρίς εμείς να ευθυνόμαστε αποκλειστικά γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Κι επειδή αυτή η ιδέα που λέγεται ΗΡΑΚΛΗ πρέπει να στηριχτεί από τον κόσμο της, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όλους να συνδράμουν οικονομικά προκειμένου τη Δευτέρα η ομάδα να μη βάλει μια μαύρη γραμμή στην ιστορία της και ένα τέλος που δεν θα περίμενε κανένας. Ήρθε η ώρα για εκείνους που τα προηγούμενα χρόνια ήταν πρωταγωνιστές των φωτογραφικών στιγμιότυπων και πανηγυρισμών να επιστρέψουν στην ομάδα βόλεϊ «πληρώνοντας» λίγη από τη δόξα που εισέπραξαν από το τμήμα των επιτυχιών».

 


Το τεχνικό επιτελείο
Οι παίκτες
Η διοίκηση του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

 
 
 
 
 
 

Most Popular

To Top