Χωρίς κατηγορία

Αλεξιάδης: «Ανασύνταξη για τους Νέους του Ηρακλή»

Για την ομάδα Νέων των «κυανόλευκων» όπου βρίσκεται ενταγμένος στο τεχνικό τιμ του Ηρακλή από το καλοκαίρι αναφέρθηκε ο Αλέξης Αλεξιάδης, μιλώντας στο acadimies.gr αξιολογώντας τη συνολική προσπάθεια που γίνεται τους τελευταίους μήνες στη Μίκρα, με στόχο τη δημιουργία αξιόμαχων συνόλων.

O νεαρός τεχνικός υπογράμμισε τη μέχρι τώρα πορεία των δύο τμημάτων που διαχειρίζεται.  “Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που σημειώσαμε στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Δημιουργήσαμε μία εντελώς νέα ομάδα, και τα παιδιά που συγκροτούν τα τμήματα διψούν για διάκριση, δουλεύοντας με μεράκι.
Η ομάδα εργάζεται σωστά και αυτό έχει αρχίσει και φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Το γεγονός ότι έχουμε κάνει νίκες σίγουρα μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Έχουμε κερδίσει τμήματα μικρότερης δυναμικής, όπως τον Αριστοτέλη με 10-0 και τον Αγιο Γεώργιο Νέας Κρήνης με 6-1, αλλά δεν μένουμε σε αυτά.
Προσωπικά αλλά και ως σύνολο, μας ενδιαφέρει εκτός από τις νίκες να μπορούν τα παιδιά να συλλέγουν αγωνιστικές εμπειρίες, έτσι ώστε στο μέλλον να στελεχώσουν την μεγάλη ομάδα του Ηρακλή”.

 

Most Popular

To Top