Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ένα βήμα πίσω

Την στιγμή που όλα δείχνουν πως πάνε προς το καλύτερο , την ίδια στιγμή με μια κλωτσιά τα γκρέμισαν όλα και έκαναν   ένα βήμα πίσω στον Ηρακλή.

 

Ο αποκλεισμός από την Προοδευτική και η άσχημη εμφάνιση της ομάδας έφεραν ξανά την γκρίνια στο προσκήνιο δικαιολογημένα από τον κόσμο. ΟΙ φίλαθλοι περίμεναν την πρόκριση και κυρίως να δείξουν οι παίκτες ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία και ο προβληματισμός επέστρεψε στον Ηρακλή. Δικαιολογίες μπορούν να υπάρξουν αρκετές αλλά καμία δεν μπορεί να είναι πειστική . Ο πρόωρος αποκλεισμός από το κύπελλο σε συνδυασμό με την διακοπή του πρωταθλήματος , μεταφέρουν μια αρνητική αύρα στην ομάδα και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Στράντζαλης δεν θέλησε να ρισκάρει και φάνει από ένα σημείο και μετά ότι ήθελε να οδηγηθεί η αναμέτρηση στην παράταση. Καθυστέρησε να χρησιμοποιήσει τον Μπανγκουρα, βγήκε από την ενδεκάδα ο Γεωργίου την στιγμή που ο θα μπορούσε να βγει ο Μίχος , δεν έσπρωξε μπροστα την ομάδα.

Από την άλλη μεριά οι παίκτες δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να ελέγξουν τον αγώνα. Χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες για 90 λεπτά , έδειξαν και πάλι τις παιδικές ασθένειες της ομάδας. Ο Ηρακλής έχασε από μια ομάδα που έκανε μια ευκαιρία και πέτυχε το γκολ.

Το στραπάτσο στον Κορυδαλλό έφερε πίκρα στους φιλάθλους και προβληματισμό σε όλους για την συνέχεια της σεζόν. Δεν δικαιολογούνται τέτοιες γκέλες όσο και αν θέλει κανείς να το πράξει.

Most Popular

To Top