Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βουτσιάς : «Το όνομα του Ηρακλή τρομοκρατεί»

Την κυανόλευκη φανέλα ξαναφόρεσε μετά από έναν σχεδόν χρόνο ο Πασχάλης Βουτσιάς που παρουσιάστηκε από τον Ηρακλή.

 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής γνωρίζει πολύ καλά τις συνθήκες που υπάρχουν και στα πρώτα του λόγια είπε : «Το όνομα και μόνο του Ηρακλή τρομοκρατεί τον κάθε αντίπαλο και πρέπει να επιστρέψουμε στην Σούπερ Λίγκ»

Συνεχίζοντας ο Πασχάλης Βουτσιάς τόνισε                                     

«Το αυτοκίνητο ήρθε μόνο του. Ήρθα χωρίς δεύτερη σκέψη και θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρω τις απαιτήσεις και το κύρος της ομάδας. Και οι άλλοι παίκτες ξέρουν τις απαιτήσεις και το τι πρέπει να προσφέρουν ανεξάρτητα από την κατηγορία. Έχω φίλους που είναι στην ομάδα. Ασχολούμουν με το που θα αγωνιστεί η ομάδα. Δεν έφυγα σαν εχθρός. Μας οδήγησαν κάποια πράγματα στην έξοδο. Την εξαφάνισαν αγωνιστικά την ομάδα. Είχα φύγει γιατι έπεσε στη Δ».

Στο τέλος τόνισε για τη φετινή χρονιά του Ηρακλή: «Πρέπει να δούμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε. Όπου και αν είμαστε θα παλέψουμε για την άνοδο. Από 6 χρονών είμαι στην ομάδα και προσδοκώ για το καλύτερο για αυτό το σύλλογο. Επιπλέον κίνητρο είναι η παρουσία του κόσμου. Καταλαβαίνω την αγανάκτησή του, αλλά θέλω όπως οι συμπαίκτες μου τη στήριξή του πιστεύω ότι θα την έχουμε».

Most Popular

To Top