Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Ψηφίστε να τελειώνουμε»

Την Τρίτη στις 13.00 συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκ όπου και θα αποφασιστεί αν θα γίνει δεκτή η πρόταση για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν.

 

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή λένε «ψηφίστε να τελειώνουμε»  για να πάνε στο επόμενο βήμα .

Αν συμβεί αυτό θα περάσει η αναδιάρθρωση με 4 ομάδες να προβιβάζονται από τη FootBall League και 2 να πέφτουν από τη Σουπερ Λιγκ.

Η Σουπερ Λιγκ θα έχει 18 ομάδες τη σεζόν 2013-2014, το ίδιο και η FootBall League. Η συνεδρίαση της Σουπερ Λιγκ, τελικά επιβάλλεται να γίνει την Τρίτη το μεσημέρι, προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα. Δεν πάμε σε λύση… δια της περιφοράς. Αν δεν υπάρχει κάτι αρνητικό της τελευταίας στιγμής, φαίνεται ότι έστω και πολύ αργά, θα τοποθετηθούν οι 3 ομάδες στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής.

Μετά τη συνεδρίαση της Τρίτης, ΑΟΚ, Βόλος και Ηρακλής επιθυμούν να συνεδριάσει όσο πιο γρήγορα και το διοικητικό συμβούλιο της FootBall League, προκειμένου ουσιαστικά να συμφωνήσει με την απόφαση της Σουπερ Λιγκ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο διοικητικό συμβούλιο της FootBall League είναι προγραμματισμένο για τις 4 Σεπτεμβρίου.

Πολύ αργά για τις 3 ομάδες, που περιμένουν. Φυσικά το θέμα πρέπει να τρέξει πολύ γρήγορα. Η FootBall League πρέπει πολύ γρηγορότερα να δεχτεί την απόφαση της Σουπερ Λιγκ, προκειμένου οι ομάδες να τρέξουν σε μεταγραφικά θέματα, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Most Popular

To Top