Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Το παρασκήνιο για την ψηφοφορία της Φούτμπολ Λίγκ

Μια εβδομάδα απομένει για την γενική συνέλευση της ΕΠΑΕ που θα κρίνει και το μέλλον του Ηρακλή αναφορικά με την κατηγορία που θα συμμετέχει.

 

Το παρασκήνιο είναι έντονο , καθώς ασκούνται πιέσεις από ορισμένες πλευρές ώστε να μην προχωρήσει αυτή η διαδικασία. Για πολλούς λόγους δεν θέλουν τον Ηρακλή στην Φούτμπολ Λίγκ και για αυτό επιδιώκουν να δημιουργήσουν συμμαχίες ώστε να καταψηφίσουν αυτή την πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι από την ΕΠΟ στην ΕΠΑΕ.

Στον Ηρακλή δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και παρακολουθούν τις εξελίξεις ώστε να αντιδράσουν αν χρειαστεί για να μην υπάρξει πρόβλημα για την ομάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι επιχειρείται και ένα «σπάσιμο» των τριών ομάδων ( Βόλος, Καβάλα και Ηρακλής) από τρίτους για να αποδυναμώσουν την προοπτική της συμμετοχής ειδικότερα του Ηρακλή.

Οι φίλαθλοι των κυανόλευκων με την σειρά τους παρακολουθούν και αυτοί τις εξελίξεις και ελπίζουν ότι την επόμενη Παρασκευή θα ακούσουν ευχάριστα νέα. Διαφορετικά και αυτοί θα μπουν σε μια διαδικασία αντιδράσεων , όπως έχουν συνηθίσει άλλωστε τα τελευταία χρόνια.

Most Popular

To Top