Μπάσκετ Ηρακλής

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-«Ψήνεται» επιστροφή Κακιούση-Δύο… ομάδες φτιάχνονται για τον… ΗΡΑΚΛΗ!

Τι συμβαίνει στο μπάσκετ του Ηρακλή; Αν ρωτάμε κι εμείς οι δημοσιογράφοι, τι να πουν οι φίλαθλοι που περιμένουν να ενημερωθούν για τις κινήσεις της ομάδας. Εμείς θα καταγράψουμε κάποια δεδομένα που εντυπωσιάζουν και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του, καθώς ο σύλλογος είναι υπό διάλυση, απλά δεν το… λέμε για να γίνουμε πάλι εμείς οι κακοί (δεν μας ενοχλεί, μας ενοχλεί που κανείς, πέραν εξαιρέσεων, δεν κάνει κάτι ουσιαστικό επ’ αυτού). Μάλλον έχει διαλυθεί, αλλά τον κρατάνε με μηχανική υποστήριξη ορισμένοι τρελοί (ελπίζουμε)… Διαβάστε και θα καταλάβετε. Πάμε με τα αρχικά δεδομένα:

 

– Την Τρίτη τελειώνουν οι μεταγραφές στην Β΄ Εθνική! Μετά οι ομάδες έχουν δικαίωμα να πάρουν 4 παίκτες με συγκεκριμένους ηλικιακούς και άλλους περιορισμούς. Πόσους παίκτες έχει αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής, στο μπάσκετ; Απάντηση: ΚΑΝΕΝΑΝ…

– Στις επεισοδιακές γενικές συνελεύσεις, ο Χρήστος Χρηστίδης υποσχέθηκε πως έχει έναν έμπειρο προπονητή έτοιμο και κορμό παικτών. Ποιος είναι ο προπονητής του Ηρακλή; ΚΑΝΕΝΑ, μέχρι στιγμής… Ποιος θα είναι; Ο 27χρονος Θωμάς Κωστόπουλος, όπως έγραψε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το iraklis1908.gr, βοηθός του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον Άρη, παλιότερα στη ΜΕΝΤ και στο ICBS, του οποίου είναι και απόφοιτος. Μαζί με τον Δημήτρη Βατό, θα συνθέσουν ένα δίδυμο στον πάγκο.

– Ποιοι παίκτες θα έρθουν μέχρι την Τρίτη; Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Χρηστίδης μιλά με αρκετούς, και οι δύο «30άρηδες» που είναι κοντά σε συμφωνία είναι ο Κώστας Πεχλιβάνης και ο Κώστας Πάλλης, αμφότεροι έμπειροι και καλοί παίκτες, αλλά και άριστοι χαρακτήρες! Επίσης έχει και άλλους παίκτες στα υπ’ όψη, όπως για παράδειγμα ο Θανάσης Μανδάλτσης, πρωταθλητής εφήβων με τον Άρη πέρσι και αρχηγός των κιτρίνων τότε, ενώ φέτος έπαιξε στον Αία Ευόσμου.

– Στόχος είναι να μείνει και ο Νεοφυτίδης, ο Τραιανός και ο Καραγκιολίδης. Ο Χρηστίδης έχει εδώ και καιρό συζητήσεις μαζί τους, αλλά το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας.

 

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΗΡΑΚΛΗ…

– Σύμφωνα με πληροφορίες μας, που μας επιβεβαίωσαν τόσο ο ίδιος ο Χρήστος Χρηστίδης, όσο και ο Χάρης Πόλιος, αλλά και αρκετοί ακόμη «μπασκετάνθρωποι», υπάρχει εδώ και λίγες ημέρες μια κίνηση με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Κακιούση και με εκφραστή τον Θόδωρο Αλμπάνη, πρώην προπονητή της ομάδας, ο οποίος φέρεται να κάνει συζητήσεις με παίκτες και εν πολλοίς να φτιάχνει ομάδα! Με ποιου εντολές και με ποιου λεφτά, είναι ένα ερώτημα…

– Η απάντηση ήρθε από υπεύθυνα «χείλη» σήμερα το βράδυ, αφού άνθρωπος που είναι «μέσα» στις εξελίξεις επιβεβαίωσε πως εδώ και λίγο καιρό ο Λευτέρης Κακιούσης και κάποιοι φίλοι του «θέλει να πάρει την ομάδα». Πληροφορίες που άλλωστε το iraklis1908.gr είχε γράψει και τις ημέρες των διαδοχικών συνελεύσεων…Μάλιστα σήμερα το βράδυ ήταν σε εξέλιξη και συνάντηση της ομάδας Κακιούση στο κατάστημα του, στον Εύοσμο, με παίκτες, μάνατζερ και ανθρώπους του χώρου, γενικά…

– Για να επιβεβαιώσουμε περαιτέρω το ζήτημα, επικοινωνήσαμε και με τον πρόεδρο της ΠΑΛΗ και μέλος της διοικούσας επιτροπής του Γ.Σ. Κώστα Τσιργογιάννη, ο οποίος διέψευσε πως η ομάδα «δόθηκε στον Κακιούση».

«Επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ είναι ο Χρήστος Χρηστίδης και δεν είναι κανένας άλλος. Δεν υπάρχει τίποτα περί Κακιούση» μας είπε αρχικά.

Μετά όμως τόνισε σε σχετικές μας παρατηρήσεις ότι η «πιάτσα» μας πληροφορεί ότι ο Κακιούσης κι ο Αλμπάνης κάνουν… ομάδα, ενώ ομάδα κάνει κι ο… Χρηστίδης (λέτε να κάνει κι ο… Αγγέλου;): «έχω σκοπό αύριο να μιλήσω με τον Χρήστο και να συζητήσουμε τι γίνεται. Πέρασαν λίγες ημέρες από τότε που έγιναν οι εκλογές, και είναι δεδομένο πως η ομάδα δεν έχει ακόμη κάνει κάποια κίνηση. Μάθαμε ότι μεθαύριο, Τρίτη, τελειώνουν οι μεταγραφές. Δεν έχουμε ούτε έναν παίκτη. Θα μιλήσουμε, γιατί αν χρειάζεται βοήθεια, και εφ’ όσον υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να τον βοηθήσουν, γιατί να μην το κάνουν; Έχουμε μιλήσει εμείς και με τον Κακιούση, και με τον Δ.Παπαδόπουλο, και με άλλους βετεράνους που μπορούν να βοηθήσουν, που είναι άνθρωποι με γνώσεις και δυνατότητες, γιατί είπαμε ότι θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανό το τμήμα, ζωντανό τον Ηρακλή. Δεν αλλάζει όμως τίποτα απ’ την απόφαση της γενικής συνέλευσης. Ο Χρηστίδης έχει το τμήμα, περιμένουμε όμως αποτελέσματα».

– Λόγω ενός προσωπικού ζητήματος που αντιμετώπιζε χθες δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε και με τον Λευτέρη Κακιούση για να ζητήσουμε την άποψη του. Μιλήσαμε με τον Θόδωρο Αλμπάνη και μας επιβεβαίωσε πως κάνει κάποιες συζητήσεις «επιδερμικές», μήπως «και αλλάξει κάτι στην ομάδα». Είπε κι άλλα ο έμπειρος προπονητής, αλλά σεβόμαστε το off the record, άλλωστε «Δευτέρα κοντή γιορτή».

– Εμείς απ’ αυτό το site μάθαμε να κάνουμε ρεπορτάζ και να παίρνουμε και θέση στα γεγονότα, δεν είμαστε «Ο.Φ.Α.» όπως είναι, ίσως, άλλοι. Δε θα λαικίσουμε για ένα κλίκ παραπάνω, για μια διαφήμιση παραπάνω (δόξα τω Θεώ, κοιτάξτε γύρω απ’ το θέμα, ευχαριστούμε και πάλι τους χορηγούς μας!), ούτε τη μία θα υποστηρίξουμε τον… Σπανουδάκη επειδή είναι πρόεδρος του… Ηρακλή και μετά θα τον ξεφωνίσουμε επειδή τον ξεφωνίζουν όλοι.

– Λέμε, λοιπόν, πέραν των γεγονότων, πως ο Ηρακλής στο μπάσκετ, μάλλον… πουλάει, γι’ αυτό και τον θέλουν τόσοι, αν τον θέλουν πραγματικά, ή θέλουν κάτι άλλο! Δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να προετοιμάσουμε τον κόσμο, μέσα στον Ιούλιο, για μια νέα γενική συνέλευση, λέμε όμως ότι όλο αυτό που γίνεται είναι λάθος και είναι άσχημο για την  ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ!

– Λέμε, λοιπόν, πως ας ενωθούν όλοι, ο Κακιούσης, ο Αγγέλου, ο Σαρλής, ο Χρηστίδης, ο Πόλιος, ο Τσιργογιάννης, και τόσοι ακόμη, και ας φτιάξουν κάτι καλό για τον ΗΡΑΚΛΗ της νέας εποχής (αν υπάρχει τέτοια, χωρίς ΑΦΜ) και αν είναι μαλωμένοι μεταξύ τους, για όποιον λόγο κι αν είνα, να τον βάλουν στην άκρη, αν θέλουν να λένε ότι νοιάζονται για την ομάδα.

– Ο καθένας έχει την ιστορία του στον σύλλογο, ο καθένας έχει τα καλά του και τα κακά του, οι διαχωρισμοί τελειώσανε, βρείτε μια άκρη, κύριοι, και μην ξεφτιλίζετε άλλο το τμήμα. Το πήγατε (κι εσείς) που το πήγατε εκεί (κι εσείς) που το πήγατε (κι εσείς), τουλάχιστον μην το ξεφτιλίζετε κι άλλο (κι εσείς), τώρα στα χωράφια της Β΄ Εθνικής… Ο κόσμος θα ‘ναι στο πλευρό σας, έστω και κουρασμένος απ’ τα παιχνίδια σας (με πολλούς αποδέκτες το «σας») τόσα χρόνια…

Most Popular

To Top