Μπάσκετ Ηρακλής

Προχωρά την ένσταση ο Αγγέλου!

Η ένσταση του Νίκου Αγγέλου για τις εκλογές της προηγούμενης εβδομάδας έχει γίνει και σήμερα θα υποστηριχθεί και από 20 υπογραφές οικονομικά τακτοποιημένων μελών του Γ.Σ. Ηρακλής, όπως ορίζει το καταστατικό περί ενστάσεων σε γενικές συνελεύσεις και ψηφοφορίες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του iraklis1908.gr η ένσταση του Αγγέλου έχει τύχη να γίνει δεκτή, κάτι που θα αποφασιστεί απ’ τον Γ.Σ. και μάλιστα ίσως και σήμερα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση για διεξαγωγή νέων εκλογών για το τμήμα μπάσκετ, που ως γνωστόν έχει αναλάβει, ή μάλλον συνεχίζει, ο Χρήστος Χρηστίδης μετά την γενική συνέλευση της προηγούμενης Τετάρτης όπου ψήφισαν… 26 άτομα, αριθμός ντροπιαστικός για τον Ηρακλή (ή μάλλον γι’ αυτούς που τον έφεραν σε αυτό το σημείο), αλλά και που δείχνει ότι η συνέλευση οργανώθηκε πρόχειρα και δεν ανακοινώθηκε καν στον λαό του Ηρακλή! Οι εξελίξεις αναμένονται, πάντως, σήμερα για το αν θα συνεχίσει κανονικά ο Χρηστίδης, που ήδη κάνει ενέργειες (γράψαμε για τον Δ.Τσολάκη και είναι γνωστό ότι συζητά με αρκετούς παίκτες) ή θα ξαναγίνουν εκλογές, με την πλευρά Αγγέλου να έχει κάνει, όπως υποστηρίζεται, και αυτή τις δικές της ενέργειες για την ομάδα.

Όλα αυτά ενώ η διορία για τις μεταγραφές τελειώνει – στις 25 του μήνα λήγει η διορία για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΚ. Μετά οι ομάδες θα μπορούν να πάρουν «ελεύθερους» παίκτες κτλ…

Most Popular

To Top