Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Κατάφωρη αδικία για Ηρακλή»

Με εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκαν οι κυανόλευκοι» συνεχίζοντας τις συναντήσεις με τους με  τα πολιτικά κόμματα.

 

Με  τους ανθρώπους της Νεας Δημοκρατίας συζήτησαν για αρκετή ώρα από την στιγμή που Ορφανός και Καράογλου ήταν απόλυτα ενημερωμένοι για όσα συνέβησαν και πέρσι και φέτος.

Το παρών στη συνάντηση, έδωσαν οι Θόδωρος Καράογλου, Γιώργος Ορφανός, καθώς και ο εκπρόσωπος του Σταύρου Καλαφάτη, Μιχάλης Ρίγγας.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Θόδωρος Παπαδόπουλος   κάνοντας την αρχική του τοποθέτηση είπε χαρακτηριστικά:

 «Η αδικία για τον Ηρακλή συνεχίζεται. Εμείς δεν ζητάμε χάρη, αλλά τη βοήθεια ώστε να αποκατασταθεί το δίκιο και να δικαιωθούμε. Θέλουμε έμπρακτη βοήθεια, αλλά και τη δέσμευσή σας στη περίπτωση που βγείτε Κυβέρνηση για δικαίωση της ομάδας. Το δίκιο μας πνίγει και πρέπει να το αποκαταστήσουμε».

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΤΑΠ Ηρακλής, Σάκης Ελευθεριάδης, με τη σειρά του τόνισε: «Η τιμωρία είναι μία εφεύρεση. Οι κανονισμοί της Σούπερ Λίγκας αλλάζουν συνέχεια και αυτό κάνει το αίσθημα για δικαίωση ακόμα μργαλύτερο. Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από το να τηρηθεί η νομιμότητα. Ο υποβιβασμός του Ηρακλή είναι και πολιτικό θέμα διότι συντελέστηκε χωρίς να υπάρχει νόμιμη οδός».

Από την πλευρά του ο Θοδωρος Καράογλου, τόνισε: «Ο Ηρακλής αποτέλεσε εύκολο στόχο και όλοι τον πυροβολούν. Επρεπε να κινηθούμε δικαστικά εναντίον πολλών, είμαι στο πλευρό του Ηρακλή οποιαδήποτε στιγμή και αν μου ζητηθεί και αυτό γιατί είμαι και Ηρακληδέας».

Για εξόφθαλμη αδικία μίλησε και ο Γιώργος Ορφανός στις δηλώσεις του: «Είναι μία κρίσιμη χρονιά λόγω των εκλογών στην Ε.Π.Ο. Πρέπει να αναζητηθούν λύσεις σε νομικό πλαίσιο. Ο Ηρακλής έχει δικαιωθεί από τα γεγονότα, αλλά και από τις ομολογίες. Ολες οι κινήσεις από δω και πέρα πρέπει να είναι επιθετικές για την αποκατάσταση της αδικίας. Θα σταθούμε στον Ηρακλή, διότι η αδικία είναι εξόφθαλμη.

Most Popular

To Top