Γιώργος Μαυρόπουλος

Γεννημένος μαχητής‏

Αναπάντητες κλήσεις παντού έχει ο Πιλάβιος, απ’ ότι εκμυστηρεύτηκε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος στην τελευταία συνέντευξη τύπου… είχαν πει κάποια πράγματα οι δυό τους

αλλά στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξαφανίστηκε. Χατζηπαναγής, Παπαιωάννου, Κωφίδης και Μαχλάς έλεγαν πάνω κάτω τα ίδια για τον ισχυρό άνδρα του ελληνικού ποδοσφαίρου που τυχαίνει να έχει το ίδιο επίθετο με τον αρχιπαραμυθά της ελληνικής τηλεόρασης Νίκο Πιλάβιο.

Κάποτε έδινε υποσχέσεις για δικαίωση και αλλαγή πλεύσης αν η οικογένεια του Ηρακλή άδειαζε τον πλαστογράφο Γιάννη Τάκη… κι όταν του έγινε η χάρη πήγε 12, κι ούτε ένα τηλεφώνημα. Τα ίδια κι έναν χρόνο μετά και το νιώσαμε παντού σαν να μην πέρασε μια μέρα… κι εγώ απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις, όταν πας μια ομάδα να ρίξεις, κι απορώ αν ο ύπνος σε πιάνει με όλα αυτά που στον Ήρα έχεις κάνει, αλλά τι απορώ; αφού σε μάθαμε κι απ’ την καλή κι απ΄την ανάποδη.

        Έχω καταλήξει σε ένα και μόνο συμπέρασμα, ότι το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι και ξέρω τι ζητάω, μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω και για να αγειάσει αυτό το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να το διοικήσουν άνθρωποι που το αγαπάνε. Η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει στις 18/6 να το βάλει στην ατζέντα της, και να ενεργήσει με στόχο την κάθαρση του χώρου και αυτό νομίζω ότι θα συζητηθεί στην συνάντηση της διοίκησης του ΤΑΠ με την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Η Πέμπτη είναι η μέρα επανέναρξης των μαχών του κυανόλευκου κόσμου που δεν σταματάει τους αγώνες σε αντίθεση με άλλους που δεν τους άρχισαν καν.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την ζωή, το όνομα, το σήμα, η ιστορία δημιούργησαν μία ομάδα που έχει στο αίμα της να μάχεται κόντρα στα θηρία, με όποια συνέπεια. Κατ’ αρχήν πρέπει να γίνει μία δυναμική κινητοποίηση, τεράστια σε όγκο και παλμό, αλλά σε κανένα σημείο να μην ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια επειδή οι 130 συλλήψεις που οδήγησαν σε δικαστήρια, μέσα σε 1,5 χρόνο, είναι ένας τεράστιος αριθμός που δεν αντέχει σε νέα αύξηση.
           Ο Ηρακλής ποτέ δεν θα πεθάνει… το μύνημα το έδωσαν τα 1000 παιδιά που σκόρπισαν την αισιοδοξία με την συμμετοχή τους στο football stars. Υπάρχει ένα ασυμάζευτο ρεύμα που θα παρασύρει νέα παιδιά στο πέρασμά του και θα βάφει με κυανόλευκο χρώμα ένα μεγάλο μέρος της πόλης, όποια κι αν είναι η πορεία των ομάδων, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει αλλά και στα άλλα αθλήματα. Όσο δύσκολες κι αν είναι οι εποχές είναι αποδεκτό από όλους ότι σε πολλά σημεία ο σύλλογος είναι σε καλύτερη μοίρα από άλλους που έχουν αφήσει άλυτα πολύ πιο σημαντικά προβλήματα.

Με πορδές δεν βάφονται αυγά, και να το σκεφτούν καλά όλοι αυτοί που τα έχουν κάνει πλακάκια, με στόχο να βολέψουν όλους όσους έχουν έναν σκασμό από χρέη δίνοντάς τους αδειοδότηση, όμως θέλω να δω τι θα μας πουν όταν αρχίζουν να σκάνε οι προσφυγές παικτών στην FIFA… γιατί τα πιστόλια είναι πολλά, λεφτά δεν υπάρχουν και ο πρώτος που θα δικαιωθεί θα στείλει την ομάδα στο απόσπασμα, με σφαίρες τους -3 βαθμούς, της τιμωρίας που ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει για πάντα.
            Υ.Γ.  Αν πεθάνει το βόλει του Ηρακλή, τότε ετομάστε και την κάσα του ελληνικού βόλει… δείτε από τώρα το έργο της απαξίωσης, των άδειων κερκίδων, της αδιαφορίας των ΜΜΕ και ότι ακόμα δεν μπορείτε να φανταστείτε…θα περπατάτε στον δρόμο και δεν θα σας γνωρίζει ούτε η μητέρα σας!!!

Most Popular

To Top