Βόλει Ηρακλής

Οι αποφάσεις ΕΟΠΕ- ΕΣΑΠ- ΠΑΣΑΠ για το βόλλει

Μετά από 5ωρη συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το επαγγελματικό βόλεϊ οι τρεις φορείς αποφάσισαν ότι πρέπει να διατηρήσουν το ίδιο… καθεστώς των ΤΑΑ
 
που εδώ και μήνες όλοι το έχουν καταδικάσει για τα δεινά που προκαλεί στο άθλημα. Με άλλα λόγια ήταν μια ακόμα συνάντηση εντυπώσεων με ανούσιες συζητήσεις χωρίς μέλλον και προοπτική…
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων της ΕΟΠΕ, της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ, στην οποία την ΕΟΠΕ εκπροσώπησαν οι Αχιλλέας Μαυρομάτης, Γιάννης Στουραϊτης, Κωστής Ψαρουδάκης και Παναγιώτης Σιδέρης, την ΕΣΑΠ οι Παντελής Ταρνατώρος, Θόδωρος Δεληγιαννάκης και Χρήστος Ηλιάδης και τον ΠΑΣΑΠ οι Βασίλης Μηνούδης, Ηλίας Λάππας και Σωτήρης Πανταλέων.

Αποφασίστηκε η αγωνιστική περίοδος 2012-13 να διεξαχθεί με το ίδιο καθεστώς των ΤΑΑ, με την προϋπόθεση απόκτησης ξεχωριστού ΑΦΜ και ταυτόχρονα να εκπονηθεί μελέτη για τη δυνατότητα μετάβασης σε καθεστώς ΑΕΕ.

Συζητήθηκε το θέμα των παλαιών οφειλών και της αδειοδότησης των ΤΑΑ. Η ΕΣΑΠ δεσμεύτηκε να υποβάλλει το αργότερο μέχρι 31 Ιουλίου του 2012 σχέδιο σταδιακής εξόφλησης οφειλών και πρόταση αδειοδότησης των σωματείων προς τον ΠΑΣΑΠ και την ΕΟΠΕ, αντίστοιχα με ταυτόχρονη πρόβλεψη δεσμεύσεων για την εφαρμογή τους.

Επίσης, η ΕΟΠΕ συμφώνησε με τον ΠΑΣΑΠ για το κόστος των παραβόλων πενταπλούν των αθλητών και αθλητριών για τη μεταγραφή τους στο εξωτερικό.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι τρεις πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν άμεσα την υλοποίηση των δεσμεύσεών τους.

Most Popular

To Top