Βόλει Ηρακλής

Ρουμανία καλεί Προύσαλη

 Για την απόκτηση Κώστα Προύσαλη θα κινηθεί η Ρουμάνικη Κονστάντσα  όπως αναφέρουν στην Ρουμανία.

 

Μαζί με τον Κουρνέτα είναι υποψήφιοι για την θεση του πασαδόρου στην ρουμανική ομάδα που θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λίγκ. Πάντως η πρόταση της γαλλικής Ναρμπόν εξακολουθεί να ισχύει με τον αρχηγό του  Ηρακλή να μην έχει παρει καμία απόφαση και να περιμένει τους κυανόλευκους.

Το ότι ο ένας μετά τον άλλον οι έλληνες παίκτες θα αναχωρήσουν για το εξωτερικό είναι δεδομένο μετά τα τεράστια προβλήματα στην χώρα μας. Πολλές είναι οι ομάδες άλλωστε που θα θελήσουν να πάρουν έναν πρωτοκλασάτο παίκτη από την χώρα μας. Μία από αυτές που θα κοιτάξουν σοβαρά την αγορά την Ελλάδας αναμένεται να είναι και η Ρουμάνικη Κονστάντσα. Μια ομάδα που ζει για χρόνια στην σκιά της Ζαλάου και θέλει φέτος να ανέβει στην κορυφή.

Εκτός από το πρωτάθλημα έχει ως στόχο και την διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και θα συμμετάσχει με Wild Card από την CEV. Οι Ρουμάνοι συμφώνησαν με τον πρώην κεντρικό του Ηρακλή Στέργκιου Στάνκου, στον οποίο έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο Στάνκου πρότεινε για την θέση του πασαδόρου έναν από τους Βασίλη Κουρνέτα και Κώστα Προύσαλη. Για τον αρχηγό του Ηρακλή τα πράγματα είναι δύσκολα, μιας και έχει πρόταση και από την Γαλλική Ναρμπόν, οπότε η λογική λέει πως θα στραφούν πως τον παίκτη του Φοίνικα, στον οποίο σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση.

Most Popular

To Top