Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Εκλογές και στήριξη στον ΓΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΓΣ Ηρακλής για την προκυρηξη  των εκλογών  αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο.

 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση τονίζει :

Ο ΓΣ  Ηρακλής ανακοινώνει ότι μετά την παραίτηση της διοικησης Πρωτοδικελιου αποφασίσθηκε  η προκύρηξη εκλογών  και έκτακτη γενική συνέλευση στις 28/5/2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 στο Κατσάνειο.

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν θέσουν υποψηφιότητα μπορούν  να το κάνουν  μέχρι και 10 λεπτά πριν την έκτακτη γενική συνέλευση.

Επίσης αποφασίσθηκε από το σώμα της γενικής συνέλευσης μια γενική εκστρατεία στον κόσμο του Ηρακλή, ώστε να βρεθεί οικονομική βοήθεια για τις ανάγκες  του συλλόγου.

Αυτό που αποφασίσθηκε  είναι ότι πρέπει να γίνει από σήμερα πράξη δηλώνοντας όποιος επιθυμεί στα γραφεία  του Ηρακλή κάθε μέρα στο τηλ. 2310 207715  από τις 9.00 το πρωι μέχρι τις 21.00 το βράδυ , το όνομα του , το τηλέφωνο του και το ποσό που επιθυμεί να καταβάλει.

Ο σκοπός αυτής της ενέργειας  είναι  ένας και μοναδικός : Να μπορέσει ο σύλλογος να υποβάλει φορολογικές δηλώσεις.  Αυτό σημαίνει ότι αν δεν συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό , τα χρήματα θα επιστραφούν στους δικαιούχους συμφώνα με την κατάσταση που θα υπάρχει.

Most Popular

To Top