Γιώργος Μαυρόπουλος

Η αλήθεια πονάει, αλλά….‏

Όταν άκουσα ότι ο Ηρακλής μένει εκτός champions league απογοητεύτηκα… αν είναι δυνατόν αυτή η ομάδα να μένει εκτός της ελίτ του αθλήματος

 

, όμως τα οικονομικά δεδομένα είναι μέσα στο παιχνίδι και δεν ξέρω αν έπρεπε να πάρει η διοίκηση το ρίσκο, από την στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι τα χρέη μπορούν να διαλύσουν μία ομάδα. Αυτήν την στιγμή υπάρχει διοίκηση που αποτελείται από ερασιτέχνες (με την καλή έννοια) παράγοντες που έχουν την δυνατότητα να στηρίζουν οικονομικά το τμήμα ως ένα σημείο, όμως η τσέπη τους δεν τους επιτρέπει μεγάλα ανοίγματα. Αν υπάρχει άλλη λύση, με ανθρώπους που έχουν να διαθέσουν κάτι παραπάνω ας τους καλοδεχτούμε, αλλά μου φαίνεται ότι δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα.

Τελείωσαν οι εποχές που κάποιος χαμηλόμισθος έπαιρνε διακοποδάνειο για να περάσει καλά μία εβδομάδα στην Χαβάη και το πλήρωνε για 3 χρόνια. Οι χορηγοί που κάποτε στήριξαν μία προσπάθεια δημουργίας μίας κορυφαίας  ομάδας, όμως πλέον έχουν ελαχιστοποιηθεί δραματικά.

Είναι υποχρεωμένοι αυτοί οι άνθρωποι να πορευτούν με την λογική και όχι με το συναίσθημα, γιατί αύριο μεθάυριο θα κριθούν σύμφωνα με το αποτέλεσμα κι αν διαλυθεί η ομάδα ο κόσμος θα τους βάλει στην μαύρη λίστα, άσχετα αν υπάρχουν προσωρινά κάποια σημαντικά οφέλη. Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν πονάει… η λύση να φύγουν είναι εύκολη, αλλά το θέμα είναι ποιοί θα έρθουν στην θέση τους κι αν θα προσφέρουν κάτι καλύτερο.

Ξέρω ότι πολλοί από εσάς στραβώνετε, όμως θα ήθελα να ήξερα αν είσασταν εσείς σε αυτήν την θέση θα ρισκάρατε την περιουσία σας ή και την ελευθερία σας; γιατί όλοι ξέρουμε να κάνουμε τον κουνιστό με ξένα οπίσθια. Έχω στο μυαλό μου μία πρόταση, να συναντηθεί η διοίκηση με όσους ενδιαφέρονται για το καλό της ομάδας, να ξεκαθαρίσει ποια είναι τα έξοδα, ποιά είναι τα έσοδα, τι μπορεί να εξασφαλίσει , τι να φτιάξει με αυτά τα δεδομένα και από εκεί και πέρα ανάλογα με την βοήθεια που μπορεί να έχει από την οικογένεια είτε με την μορφή χορηγιών, είτε με την αγορά εισητηρίων, να δημιουργήσει κάτι ακόμα καλύτερο. Στην τελική είναι μία διοίκηση ομάδας που αν πάρει και το πρωτάθλημα, κλείνει με νταμπλ, άρα είναι επιτυχημένη.
                   Για το ποδόσφαιρο θέλω να πω ότι πλέον δημοσιοποιούνται οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για ενοποίηση της 2ης με την 3η εθνική. Γι αυτό έλεγα ότι οι παίκτες πρέπει να συνεχίσουν τις προσπάθειες για να καταλάβουν την καλύτερη δυνατή θέση… όποιος δεν το πιστεύει ας αρχίσει από τώρα τις διακοπές κι ας παίξουν αυτοί που ελπίζουν ακόμα.
                  Υ.Γ.  Το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε την δυναμική του κυανόλευκου κόσμου… δείτε ποιοί βουλευτές κέρδισαν έδρα από την Θεσσαλονίκη, κάντε ένα flash back σε όσα έγιναν πέρσι, ποιοί στάθηκαν στο πλευρό του Ηρακλή και ποιοί σφύριζαν αδιάφορα. Κάποιοι γελούσαν, όμως τώρα ίσως να κατάλαβαν ότι το καλό ίσως να ξεχαστεί γρήγορα, όμως το κακό και το άδικο όταν έρθει η ώρα πληρώνεται… άντε να δούμε αν το πάθημα γίνεται μάθημα γιατί ακολουθεί η απόφαση για τον τελικό του βόλει.
 

Most Popular

To Top