Βόλει

Δώδεκα επισημάνσεις για την αναβολή

Λίγες ώρες  έχουν περάσει από τον τελικό που δεν ξεκίνησε ποτέ  και πολλά λέγονται  για το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

Τ o iraklis1908.gr , έχει να κάνει ορισμένες απλές επισημάνσεις:

 1. 1. Στην Σύρο ο Σωτήρης Δρίκος προπηλακίστηκε και το μόνο που έκανε ήταν να κατάθεσει μήνυση. Στην Θεσσαλονίκη έπεσαν έξω από το γήπεδο κροτίδες και ο πρόεδρος του Φοίνικα  έκανε λόγο για ζώα και γουρούνια .
 2. 2. Από την στιγμή που τον έλεγχο για τους φιλάθλους τον έκανε η αστυνομία και τα εισιτήρια τα εξέδωσε η ΕΣΑΠ  ποια είναι η ευθύνη του Ηρακλή αν υπήρξαν υπεράριθμοι φίλαθλοι.
 3. Όσο αφορά την  παρουσία των φιλάθλων της Σύρου δεν έγινε το παραμικρό. Κανένας δεν τους  πείραξε , κανένα υβριστικό σύνθημα και ήταν μαζί με τους φιλάθλους του Ηρακλή. Το ίδιο και με τους παίκτες του Φοίνικα που δεν  έγινε το παραμικρό σε βάρος του κατά την διάρκεια της προθέρμανσης  τους.
 4. Σήμερα δεν είναι δυνατό να διαξχθεί ο τελικός στην Μίκρα από την στιγμή που υπάρχει προγραμματισμένη εκδήλωση. Η  τοποθέτηση του ταραφλεξ που είναι απαραίτητη διαρκεί τρεις σχεδόν ώρες.
 5. Γιατί η Σύρος  αρνείται κατηγορηματικά να αγωνιστεί την Δευτέρα;
 6. Κάποιοι θέλουν να καταλογίσουν τα πάντα στον Ηρακλή  και καταφέρονται με χυδαίους  χαρακτηρισμούς  και ρίχνουν λάσπη στον Ηρακλή για να κάνουν τα δικά του παιχνίδια.
 7. Ο Μπιτσαξή σήκωσε  τα χέρια ψηλά και είπε ότι ο τελικός θα οριστεί μετά τις εκλογές. Άραγε πότε θα γίνει αυτό από την στιγμή που πολύ πιθανό είναι να μην υπάρξει νέα κυβέρνηση;
 8. Γιατί για όλα πρέπει να φταίει ο Ηρακλή και κανένας άλλος ;
 9. Επειδή γίνεται λόγος ότι ο Φοίνικας θα αγωνιστεί χωρίς τον Ντόκιτς , να θυμίσουμε ότι και ο Ηρακλή θα παίξει χωρίς τον Κράβαρικ.
 10. Σε περίπτωση που διεξάγονταν σήμα  τελικός  πως θα σφραγίζονταν τα εισιτήρια
 11. Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ προτίμησε να παρακολουθήσει τον τελικό στο ΟΑΚΑ και δεν ήταν στην Μίκρα.    
 12. Δεν φταίει όμως κανένας , φταίει ο Ηρακλής  ου δεν τελείωσε νωρίτερα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος;   

Most Popular

To Top