Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Θεία δίκη και ηθική νίκη

Πέρσι  όλες οι ομάδες ενώθηκαν για να υποβιβαστεί ο Ηρακλής. Ο καιρός όμως  έχει γυρίσματα και πλέον παραδέχονται ότι οι μισες ομάδες δεν θα πάρουν αδειοδότηση.

 

Τους λόγους της απόφασης της Σούπερ Λίγκας να μην υποβιβάσει τις ομάδες που δεν θα πάρουν αδειοδότηση από την ΕΠΟ εξήγησαν παράγοντες του συνεταιρισμού μιλώντας σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του συνεταιρισμού σε μια άτυπη συνέντευξη Τύπου.

Από την Σούπερ Λίγκα παρόντες ήταν οι Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Πέτσος (Παναθηναϊκός), Μώραλης (Ολυμπιακός), Οικονομάκης (νομικός σύμβουλος), Αναγνώστου (γενικός διευθυντής).

Ο Γ. Μώραλης για το θέμα των αδειοδοτήσεων είπε: «Η ΕΠΟ μας είπε ότι επτά με οχτώ ομάδες υπάρχει περίπτωση να μην αδειοδοτηθούν. Θα μπορούσε να γίνει πρωτάθλημα, αλλά τι πρωτάθλημα; Με ποια εμπορική αξία; Mε ποια τηλεοπτικά δικαιώματα;

Όταν μια ομάδα με προϋπολογισμό Σούπερ Λίγκας πέσει στην Football League κινδυνεύει να βρεθεί στην Δ’ Εθνική

Όποια ομάδα δεν πάρει άδεια δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές, ούτε ανανεώσεις συμβολαίων και θα παρακρατείται το 20% από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Αυτό το μέτρο θα ισχύσει για έναν χρόνο και μετά θα δούμε. Δίνουμε την ευκαιρία σε κάποιες ομάδες να εξυγιανθούν».

Μεγάλες ομάδες κινδυνεύουν να μην πάρουν άδεια

Για το ίδιο θέμα ο αναπληρωτής πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, είπε: «Μεγάλες και ιστορικές ομάδες κινδυνεύουν να μην πάρουν άδεια και να υποβιβαστούν.

Θα ήταν ένα πρωτάθλημα χαμηλού ανταγωνισμού, ενώ αυτές οι ομάδες θα κινδυνεύσουν με αφανισμό. Η απόφαση που πήραμε έχει τα λιγότερα αρνητικά. Ουσιαστικά λέμε
στους συλλόγους κράτα το ρόστερ, αλλά μην σπαταλάς χρήματα».

 

Συνεπώς  επειδη στην ζωή ότι κάνεις το βρίσκεις μπροστά σου, συντομα θα βρουν όλες μπροστά τους τόσο τον Ηρακλή όσο και τις συνέπειες της γενοκτονίας που επιχείρησαν.

Most Popular

To Top