Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η τετράδα που κρίνει τα πάντα

Την ευκαιρία να καλύψει το χαμένο έδαφος έχει ο Ηρακλής στην επόμενη τετράδα αγώνων, προτού μπει στην τελική ευθεία για να διεκδικήσει κόντρα στους πρωτοπόρους της κατηγορίας την άνοδο του στη Football League.

Η αναμέτρηση με τον Βατανιακό αναμένεται να αποτελέσει την αρχή.  Από την συγκριμένο αγώνα θα απουσιάσουν Χασιώτης και Σαπάνης που έχουν κάρτες και δεν είναι στην διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου

 

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα  στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια ο Ηρακλής δεν έχει να δώσει κάποιο ντέρμπι, αλλά τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Τα δύο εξ αυτών είναι κόντρα στις δύο τελευταίες ομάδες. Το ένα με μία ομάδα που βρίσκεται κάτω από αυτόν και μόνο η μια αναμέτρηση είναι με αντίπαλο που υπερτερεί βαθμολογικά, το οποίο όμως θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο.

Τέσσερα παιχνίδια στα οποία αρκεί ο «Γηραιός» να εμφανιστεί σοβαρός, για να πάρει το απόλυτο των βαθμών. Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη με τους «κυανόλευκους» να υποδέχονται τον Βατανιακό για τη 14η αγωνιστική. Η ομάδα της Κατερίνης βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον Ηρακλή, ωστόσο οι εμφανίσεις της δεν πείθουν ότι μπορεί να «κόψει» βαθμούς από τον «Γηραιό». Ακολουθεί η αναμέτρηση με τον προτελευταίο της βαθμολογίας, Οδυσσέα Αναγέννησης, στις Σέρρες και αμέσως μετά έρχεται στο Καυτανζόγλειο ο ήδη υποβιβασμένος Αετός Σκύδρας. Η τετράδα των αγώνων κλείνει με δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον Τύρναβο των 20 βαθμών, ο οποίος δείχνει αξιόμαχος, αλλά όχι για να απειλήσει εκτός έδρας τον σοβαρό Ηρακλή.

Σε περίπτωση που ο «Γηραιός» εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται, θα πάει με 28 βαθμούς στη Λευκάδα για να αντιμετωπίσει τον δεύτερο Τηλυκράτη και ακολουθούν τα επόμενα ντέρμπι, με την πίεση να έχει μεταφερθεί πια στους αντιπάλους.

Most Popular

To Top