Διάφορα αθλήματα

Γιόρτασαν στην Κολύμβηση

Το κολυμβητικό τμήμα του συλλόγου έκανε την ετήσια εκδήλωσή του στο κέντρο «Αρχόντισσα» σε μια εκδήλωση πλέον που έχει γίνει θεσμός. Για μία ακόμη φορά μεγάλη επιτυχία.
Οι γονείς – κολυμβητές προπονητές και διοίκηση είχαν την ευκαιρία να βρεθούν για λίγο εκτός κολυμβητηρίου και να διασκεδάσουν. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων της ομάδας. Το παρών από τον Γυμναστικό Σύλλογο έδωσε ο έφορος της ομάδας Γιώργος Κοσμίδης.
Βραβεύτηκαν ο Τάσος Σαχπαζίδης για τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας στη Νάβια της Ισπανίας, οι κολυμβητές  που διακρίθηκαν το 2011 για τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, οι μικροί κολυμβητές από 10 έως 12 ετών που κατέκτησαν μετάλλια στους θερινούς αγώνες προαγωνιστικών  Θεσσαλονίκης και οι κολυμβητές-μαθητές για την είσοδό τους στα ΑΕΙ.
Παράλληλα επιβραβεύτηκαν και αρκετοί κολυμβητές για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.
Τις βραβεύσεις συνόδευαν video και φωτογραφίες από τις προσπάθειες των κολυμβητών και από διάφορες στιγμές της ομάδας, με δηλώσεις κολυμβητών και συνεντεύξεις, παρουσιάζοντας ένα πολύ όμορφο θέαμα.
Μήνυμα έστειλε και ο Ανέστης Αραμπατζής από την Αλαμπάμα της Αμερικής όπου σπουδάζει.
Ο σύλλογος γονέων ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν το τμήμα με την παρουσία τους και όσους το στηρίζουν ηθικά και υλικά.

Most Popular

To Top