Διάφορα αθλήματα

Ράγκμπι : Παιχνίδια στην πλάτη του Ηρακλή

Έχουμε δει να προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ηρακλή, στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ στο βόλεϊ , τώρα όμως το επιχειρούν  και στο Ράγκμπι.
Ο σύλλογος Ηρακλής Blues απο την ίδρυση του συμμετέχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα παρέχοντας σεβασμό και στήριξη προς την Ομοσπονδία προς την Εθνική ομάδα και προς όλες της υπόλοιπες ομάδες, μην έχοντας παραπονεθεί ΠΟΤΕ ούτε για τα γήπεδα που παίζει ουτε για της ώρες που παίζει ούτε για το αν έχουν η όχι δελτία οι αντίπαλοι.
Δεν έχει ζητήσει ποτέ αλλαγή έδρας ή ώρας σεβόμενος πάντα την επιλογή του γηπεδούχου, κοιτάει  την προβολή του αθλήματος και όχι την ατομική – αυτή θα έρθει με την γενικότερη άνοδο όλων . Αυτό που κάνει ευτυχισμένους τους αθλητές είναι ότι συμμετέχουν σε αυτό που λέγεται Ράγκμπυ στην Ελλάδα.
Τα τελευταία έξι χρόνια το γήπεδο των Χορτατζηδων,που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι η έδρα της ομάδας και μπορεί να μεταβεί κανείς πάρα πολύ εύκολα.

Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την προσπάθεια που γίνεται από  άλλες ομάδες προκειμένου να αλλάξει έδρα ο Ηρακλής !
Για να το βάλουν καλά όλοι στο μυαλό τους ο Ηρακλής θα αγωνίζεται στους Χορτατζήδες και  δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξει η έδρα, όσο και αν προσπαθούν.

Most Popular

To Top