Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Αγωνία για την ψήφιση της τροπολογίας

Ως «εξαιρετικά κρίσιμες» χαρακτηρίζονται στον Ηρακλή οι ώρες που διανύουμε για το θέμα της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του συλλόγου στους Χορτατζήδες, μια και σήμερα τα μεσάνυχτα ψηφίζεται στη Βουλή η τροπολογία για τον χαρακτηρισμό εμπορικής χρήσης, πέραν της αθλητικής, στην εν λόγω περιοχή. 

Η συζήτηση έχει ξεκινήσει από χθες στο Κοινοβούλιο για την ψήφιση του νομοσχεδίου που έχει καταθέσει ο βουλευτής Θόδωρος Καράγλου, ο οποίος με τη βοήθεια των συναδέλφων του, Γιάννη Ιωαννίδη και Σπύρου Βούγια, συγκέντρωσε πενήντα μία ψήφους βουλευτών από διάφορα κόμματα που ήταν απαραίτητες για την κατάθεση της τροπολογίας. Η ψήφιση του νομοσχεδίου και η μετατροπή των όρων χρήσης είναι μείζονος σημασίας για τον Ηρακλή, μια και χωρίς την εμπορική χρήση δεν υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτές. «Η τροπολογία είναι ακριβώς ίδια με αυτή που είχε κατατεθεί για την ΑΕΚ», ανέφερε σε δηλώσεις του στον Libero ο Θόδωρος Καράογλου και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι η Βουλή θα δείξει λογική και θα την ψηφίσει. Αν συμβεί αυτό, θα έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό βήμα και ο Ηρακλής θα πάρει μια μεγάλη ανάσα για το μέλλον. Η αξία των Χορτατζήδων είναι πολλαπλάσια της Μίκρας και είμαι σίγουρος ότι εφόσον ψηφιστεί το νομοσχέδιο, θα υπάρξει άμεσα επενδυτικό ενδιαφέρον».

Most Popular

To Top