Βόλει Ηρακλής

Η ανάγκη στήριξης στην γιορτή των Κυπελλούχων

Η ομάδα βόλεϊ για την ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά της στήριξης από τους φιλάθλους σε  μια δύσκολη οικονομική εποχή.

 

Η σημερινή εκδήλωση είναι η καλύτερη ευκαιρία προκειμένου να επιβραβεύσουν όλοι τους κυπελλούχους και παράλληλα να συνδράμουν ώστε να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ για την σημερινή εκδήλωση αναφέρει τα εξής

Οι αθλητές της ομάδας σας προσκαλούν την Τετάρτη 21/3/2012 και ώρα 19.00 στο SHARK bar-restaurant (Αργοναυτών 2 και Θεμιστοκλή Σοφούλη τηλ 2310 416855), να περάσουμε ένα ευχάριστο βράδυ παρέα με την κούπα. Καλούνται μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδας, γονείς και παιδιά, αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών του Ηρακλή, για μία αξέχαστη στιγμή. Άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το κύπελλο και τους πρωταγωνιστές της ομάδας, αλλά και να πάρουν αυτόγραφα από τους τροπαιούχους. Επίσης οι φίλοι του Ηρακλή θα μπορούν να αγοράσουν συλλεκτικά μπλουζάκια του Κυπελλούχου Ελλάδας 2012, τα οποία και θα υπογράφουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Αξίζει να σημειωθεί πως θα ξεκινήσει και λαχειοφόρος αγορά μέσω της οποίας οι φίλοι του Ηρακλή θα μπορούν να διεκδικήσουν πλούσια δώρα και ταξίδια. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ (περιλαμβάνει ποτό)
Για πληροφορίες τηλ 23110 207715 (09.00-21.00)

Most Popular

To Top