Διάφορα αθλήματα

Κατάσχεση εσόδων στον Γ.Σ. από τον Γρηγόρη Ιωαννίδη

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής συνεχίζει να δέχεται βολές από φυσικά πρόσωπα τα οποία κατά καιρούς έχουν δηλώσει δημόσια τις οπαδικές και φίλαθλες προτιμήσεις τους.

Από πρόσωπα τα οποία πήρα βήμα για να υπερασπιστούν, για να προτείνουν λύσεις και γενικότερα με την επαγγελματική τους ιδιότητα να βοηθήσουν το σύλλογο να ξεκολλήσει από τη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει. Τις τελευταίες ημέρες άλλο ένα φιρμάνι «έσκασε» στα γραφεία του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ από το δικηγόρο, Γρηγόρη Ιωαννίδη. Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά πλέον πως τα έσοδα λειτουργία και συντήρησης των τμημάτων του ερασιτέχνη είναι φέτος ελάχιστο. Ο εν λόγω νομικός που από το καλοκαίρι μέχρι και το Δεκέμβριο δήλωνε πως η ΠΑΕ θα κέρδιζε το δικαστικό αγώνα στο cas φρόντισε να βάλει ένα ακόμη πρόβλημα στο κεφάλι των διοικούντων.

Έχοντας στα χέρια του τέσσερις συναλλαγματικές των 6.000 ευρώ από το καλοκαίρι του 2010 (πρόστιμο 150.000 ευρώ από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και προσφυγή με αρνητική εξέλιξη στο cas) έδωσε εντολή για να εκδοθεί διαταγή πληρωμής ζητώντας να κατασχεθούν τα έσοδα του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ από την είσπραξη ενός ενοικίου. Η αίτηση για προσωρινή ανακοπή που κατέθεσε ο ερασιτέχνης στο δικαστήριο απορρίφθηκε και η κανονική δικάσιμος ορίστηκε για τον Ιούνιο.

Αυτό σημαίνει ότι για τις τέσσερις συναλλαγματικές που έχουν τις υπογραφές του Γιάννη Τάκης και του Κωνσταντίνου Γωγάκου, ο ερασιτέχνης ΗΡΑΚΛΗΣ για το επόμενο χρονικό διάστημα θα χάσει έσοδα αξίας 24.000 ενώ υπάρχουν στα χέρια του κι άλλες συναλλαγματικές αξίας 17.000 ευρώ που αντιστοιχούν στις υπηρεσίες του για τη σεζόν 2011. Έσοδα που διατίθενται για τις ανάγκες των τμημάτων, των υπαλλήλων και γενικότερα των εξόδων που καλείται να αντιμετωπίσει η διοίκηση του γυμναστικού που ανέλαβε τα ηνία του μετά την πρωτοβουλία της Π.Α.Λ.Η και η οποία καλείται καθημερινά βρίσκεται αντιμέτωπη με τέτοιου είδους προβλήματα.

Most Popular

To Top