Διάφορα αθλήματα

Ηρακλάρα και στο Ράγκμπι

Για την τελευταία αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος το Σάββατο που μας πέρασε αναμετρήθηκαν στα γήπεδα του Ματτα σε ένα τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης οι ομάδες των Λαιονς και του Ηρακλή, αγώνας που ουσιαστικά θα καθόριζε την τελική κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα.

Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε απ την δύναμη,τον βαρύ αγωνιστικό χώρο,της πολλές κίτρινες κάρτες (3 για τους γηπεδούχους,5 για την ομάδα μας) και πάνω απ όλα την αστοχία του Ηρακλή στα πέναλτι (6 συνολικά ) που μας κόστισαν πολύτιμους πόντους,η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει ένα δικό της παιχνίδι 5 λεπτά πριν απ την λήξη – ένα αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα. Βρήκε όμως το κουράγιο και την δύναμη για μια τελευταία προσπάθεια με την οποία κατάφερε να σκοράρει και να πάρει την νίκη(6-8)σε ένα δραματικό φινάλε.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα αδέρφια που έδωσαν την δύναμή τους είτε μέσα στο γήπεδο είτε απ έξω με της φωνές τους για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα και δεν τα παράτησαν ούτε στιγμή επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά πως όσοι βρίσκονται στον Ηρακλή αντιλαμβάνονται πλήρως τι σημαίνει το Βalls of metal – Ηearts of steel.

Πολλά μπράβο και στους αντιπάλους μας οι οποίοι και αυτοί με την σειρά τους πάλεψαν για την νίκη και παρά τον τρόπο που την έχασαν βρήκαν το κουράγιο να δείξουν σωστή αθλητική παιδεία και τον σεβασμό τους για το άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Με αυτή την νίκη η ομάδα μας κατέκτησε την δεύτερη θέση στην τελική βαθμολογία.

Most Popular

To Top