Μπάσκετ Ηρακλής

Ζητείται βοήθεια στο Μπάσκετ!

Η ομάδα Μπάσκετ έκανε το χρέος της και κέρδισε παλικαρίσια τον Αίαντα Ευόσμου χθες στο Ιβανώφειο, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική «ανάσα», σε συνδυασμό και με άλλα αποτελέσματα στην κατηγορία. Κινδυνεύει όμως να πάει στράφι η προσπάθεια των παικτών, των προπονητών και όσων είναι κοντά στην ομάδα, απ’ τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει πόρους για να μεταβεί στη Ρόδο, όπου υπάρχει την Κυριακή ο αγώνας με τον Διαγόρα! Ένα παιχνίδι σημαντικό, εξίσου, αλλά το κυριότερο; Ένα παιχνίδι όπου ο Ηρακλής οφείλει να είναι παρών! Σε περίπτωση αδυναμίας μετάβασης η ομάδα μηδενίζεται και δεν παίρνει κανέναν βαθμό, οπότε πάει στράφι και η νίκη επί του Αίαντα, και οι προηγούμενες νίκες που κατακτήθηκαν με πολύ ιδρώτα απ’ τους παίκτες!

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η οικογένεια του Ηρακλή, και όλοι οι φορείς της, οφείλουν να σταθούν δίπλα στην Ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου. Είναι κρίμα, να το πούμε «ωμά», να χάσει την κατηγορία η ομάδα για 3000 ευρώ! Θα πρέπει να μαζευτούν αυτά τα χρήματα έγκαιρα και να μπορέσει να ταξιδέψει η ομάδα χωρίς προβλήματα την Κυριακή στη Ρόδο.Μπορεί να ακούγεται ευτελές το ποσό για μια μεγάλη οικογένεια όπως είναι του ΗΡΑΚΛΗ, αλλά εμείς κρούουμε από τώρα το καμπανάκι, για να το ακούσουν όλοι οι Ηρακλειδείς και ο καθένας απ’ το υστέρημα του, όσο μπορεί, να βοηθήσει την ομάδα!

Οφείλει και ο Γυμναστικός Σύλλογος να κινήσει τις διαδικασίες που πρέπει ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να μην ντροπιαστεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ! Να θέσει σε λειτουργία τους μηχανισμούς που πρέπει, να κινητοποιήσει κόσμο και Συνδέσμους, να ενημερώσει ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν, και εν τέλει να καλέσει τον κόσμο έστω μέσω εράνου να συγκεντρωθούν τα χρήματα στα γραφεία του (για παράδειγμα) και να δοθούν στο ταξιδιωτικό γραφείο για να ταξιδέψει κανονικά η ομάδα.

Μπορεί αυτή τη χρονική στιγμή να υπάρχει ευφορία – και πολύ καλά κάνει και υπάρχει και το Τμήμα Μπάσκετ συμμετέχει σ’ αυτήν, δίνοντας και συγχαρητήρια στην ομάδα Βόλει για την κατάκτηση του Κυπέλλου – για την επιτυχία στη Σύρο, αλλά δε θα πρέπει να αγνοείται, καλώς ή κακώς, η καθημερινότητα του Συλλόγου, που όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι!

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, να βοηθήσουν όλοι όσοι μπορούν και η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες, αρκεί να έχει τη στήριξη που χρειάζεται. Η βοήθεια που απαιτείται είναι άμεση και δε χρειάζονται κωλυσιεργίες και αφορισμοί! Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή τα χρονικά περιθώρια για να λέμε πάλι τι έγινε, ποιος φταίει, όλοι πρέπει να βοηθήσουμε για να συνεχίσει να ΥΠΑΡΧΕΙ το Τμήμα Μπάσκετ, έστω εκεί που είναι τώρα! Στα δύσκολα, ΗΡΑΚΛΑΡΑ…

Most Popular

To Top