Μπάσκετ Ηρακλής

Κάλεσμα για το Μπάσκετ!

Τη βοήθεια του κόσμου χρειάζεται το τμήμα μπάσκετ το απόγευμα της Κυριακής, μια που υποδέχεται στο Ιβανώφειο τον Αία Ευόσμου(17.00) σε έναν αγώνα που η νίκη θα δώσει μεγάλη «ανάσα» βαθμολογικά στην ομάδα του Δημήτρη Βατού. Οι «κυανόλευκοι» ισοβαθμούν με την ομάδα του Ευόσμου και με νίκη θα ξεφύγουν μία νίκη παραπάνω,  εννιά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ αν μπορούν θα επιδιώξουν και μια μεγάλη διαφορά, καθώς είχαν χάσει με 19 πόντους στον αγώνα του πρώτου γύρου στον Εύοσμο. Ο γενικός αρχηγός (και «ψυχή») της ομάδας Χρήστος Χρηστίδης υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης στην προσπάθεια των παικτών για την κατάκτηση της νίκης, μιλώντας στο Ιraklis1908.gr: «η ομάδα κάνει μεγάλη προσπάθεια, ιδίως τη στιγμή που από άλλες ομάδες φεύγουν παίκτες. Εμείς καταφέραμε να συμφωνήσουμε με δύο παιδιά που πιστεύουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν, τον Θεοδωράκο και τον Κυρίτση, που με δικές τους ενέργειες κατάφεραν να δικαιωθούν για την έκδοση των δελτίων τους απ’ την ΕΟΚ. Παρά, λοιπόν, τα προβλήματα που όλη η μπασκετική Ελλάδα αντιμετωπίζει και πολλές ομάδες σε όλες τις κατηγορίες διώχνουν παίκτες για οικονομικούς λόγους, ο Ηρακλής αντέχει και μάλιστα παίρνει και άλλους παίκτες.

Ξέρουμε ότι δεν έχουμε εύκολο έργο μπροστά μας, η ομάδα έχει μείνει πίσω, αλλά έχουμε τη διάθεση να προσπαθήσουμε και τουλάχιστον στον Ηρακλή υπάρχουν ακόμη κάποιοι άνθρωποι που έχουν το όραμα να αναγεννήσουν το τμήμα. Σε αυτήν την προσπάθεια είναι λογικό να θέλουμε να είναι δίπλα μας και ο κόσμος και μια τέτοια ευκαιρία είναι και ο αγώνας με τον Αία. Ευχαριστούμε όλους όσους είναι δίπλα μας αυτή τη δύσκολη χρονιά, και να ξέρουν, αυτοί, αλλά και όσοι είναι απογοητευμένοι και δεν έρχονται στο γήπεδο, πως η ομάδα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αναγεννηθεί. Σε αυτό τους θέλουμε όλους δίπλα μας».

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με φιλικό σήμερα με τον Αργοναύτη Καλαμαριάς, μετάτο χθεσινό με τη Μακαμπή, που στόχο έχει να «μπουν» στο rotation οι νεοφερμένοι Θεοδωράκος, Κυρίτσης.

Most Popular

To Top