Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Απλήρωτος ο Ταυλαρίδης , ζήτησε να φύγει

Αυτά που γίνονται φέτος στην Σούπερ Λίγκ αν γίνονταν απο τον Ηρακλή θα τον είχαν υποβιβάσει με συνοπτρικές διαδικασίες. Στον ΟΦΗ ο Ταυλαρίδης δεν προπονήθηκε και ο δικηγόρος του ζήτησε συνάντηση με την ΠΑΕ για να λυθεί το συμβόλαιό του λόγω οφειλών.

Τα προβλήματα για τον ΟΦΗ δεν είναι λίγα, με τους παίκτες να παραμένουν απλήρωτοι. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι της ΠΑΕ συναντήθηκαν πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης με τους παίκτες και συζήτησαν για οικονομικά θέματα.

Στη συνάντηση αυτή ζητήθηκε στους ποδοσφαιριστές να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα, όμως φαίνεται πως αυτή του Στάθη Ταυλαρίδη εξάντλησε τα όριά της. Αυτό δήλωσε ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός και αποχώρησε δίχως να λάβει μέρος στην προπόνηση.

Λίγο αργότερα ο δικηγόρος του ήρθε σε επικοινωνία με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τους γνωστοποίησε πως θα είναι στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τους ζήτησε να γίνει συνάντηση των δυο πλευρών την προσεχή Δευτέρα, ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του. Έτσι, το κλίμα στους Ομιλίτες δεν είναι και το καλύτερο δυνατό λίγες ώρες πριν από τον δύσκολο αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Most Popular

To Top