Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Εμπλοκή με την μετάδοση

Εμπλοκή της τελευταίας στιγμής φαίνεται να παρουσιάζεται στην απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της Δευτέρας από την ΕΤ-3 στον αγώνα του ΗΡΑΚΛΗ.

 

 

Όλα αυτά καθώς ο Καλογιάννης δεν πίστευε πως ο ΗΡΑΚΛΗ θα κατάφερνε να έρθει σε συμφωνία με τηλεοπτικό σταθμό προκειμένου να μεταδίδονται ζωντανά οι εντός έδρας αναμετρήσεις του, τώρα αλλάζει ρότα και προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα προς «όφελος» των υπολοίπων ομάδων.

Αυτό που θέλει να κάνει είναι να πιέσει προς πάσα κατεύθυνση ώστε να αποκτήσει τηλεοπτική στέγη το πρωτάθλημα της football league 2, αν και τόσο καιρό κανείς δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με αυτό το ζήτημα.

Με αφορμή τη συμφωνία του ΗΡΑΚΛΗ όμως η «ένωση» θέλει να βάλει προς το παρόν φρένο στις μεταδώσεις των κυανόλευκων είτε ζητώντας δικαιώματα είτε βρίσκοντας κάποιον άλλο λόγο.

Από την πλευρά τους στο τρίτο κρατικό κανάλι δηλώνουν έτοιμοι να μεταδώσουν τον αγώνα της Δευτέρας και υπάρχει επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΗΡΑΚΛΗ. Τώρα μετά από τόσες αγωνιστικές θυμήθηκε ο κ. Καλογιάννης να ασχοληθεί με την τηλεοπτική στέγη του πρωταθλήματος της football league 2 μόνο και μόνο επειδή ο ΗΡΑΚΛΗΣ βρήκε από μόνος του στέγη…

Most Popular

To Top