Βόλει Ηρακλής

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα ζητήσει το Φάιναλ Φορ του Τσάμπιονς Λιγκ!

Τη διοργάνωση του Φάιναλ Φορ του Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ είναι έτοιμος να ζητήσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ σε περίπτωση πρόκρισης του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ Γιώργος Μανωλόπουλος λέγοντας ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν ήδη ενημερώσει την ΕΟΠΕ, ότι σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι από τους υποψήφιους για την διοργάνωση του Φάιναλ Φορ. Το συγκεκριμένο αίτημα θα διαβιβαστεί, όπως δήλωσε στον «Σπορ103FM» ο κ.Μανωλόπουλος μέσω της ελληνικής ομοσπονδίας στην ευρωπαϊκή, η οποία στα τέλη Ιανουαρίου θα αποφασίσει για την πόλη διεξαγωγής του Φάιναλ Φορ.

 

Η πρόταση του Ηρακλή περιλαμβάνει ως έδρα διεξαγωγής της διοργάνωσης το κλειστό της Πυλαίας, στο οποίο είχε διεξαχθεί η ίδια διοργάνωση το 2005, με τους οπαδούς των κυανόλευκων να δημιουργούν ένα μοναδικό ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε αγώνα βόλεϊ και μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, που δυστυχώς δε συνοδεύθηκε απ’ το τρόπαιο, μια που η Τουρ τότε κέρδισε απρόσμενα τον μεγάλο τελικό με 3-1 σετ, στις 28 Μαρτίου…

Most Popular

To Top