Διάφορα αθλήματα

Κορασίδες από ασήμι

Την παράδοση που θέλει τις ομάδες γυναικείας υδατοσφαίρισης του Ηρακλή να κατακτούν υψηλές θέσεις στις διοργανώσεις που συμμετέχουν συνέχισαν οι κορασίδες που κατέκτησαν την 2η θέση στην τελική φάση του πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Βουλιαγμένη.

Τα κορίτσια του Γιώτη Ιωακειμίδη με όπλο τους το μακρινό σουτ κατάφεραν μετά από τη νίκη τους στην πρεμιέρα επί της Γλυφάδας να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, κερδίζοντας τόσο τον Πανιώνιο με 13-2 όσο και τον Ολυμπιακό με 11-4 παρά το γεγονός ότι μία η Δήμητρα Αβράμη δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στη διοργάνωση. 

Οι κυανόλευκες ηττήθηκαν μόνο από την ομάδα της Βουλιαγμένης με 20-12, η οποία και κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας. Το παρών στο κολυμβητήριο του Λαιμού έδωσαν οι βασικές παίκτριες της ομάδας γυναικών και μέλη της Εθνικής ομάδας Ελένη Γούλα και Μάγδα Τζίμα, καθώς και η Χριστίνα Φλώρου.

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος κορασίδων και το ασημένιο μετάλλιο, κλείνει ακόμα ένας κύκλος επιτυχιών για το γυναικείο πόλο του Ηρακλή, αφού και η ομάδα νέων γυναικών (1993+) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, αλλά και η ομάδα νεάνιδων (1995+) το χάλκινο, συμπληρώνοντας 7 χρόνια κατακτήσεων σε ηλικιακά πρωταθλήματα.


ΓΣ Ηρακλής- Κορασίδες 2011 (1997+)
στη φωτογραφία :

(από αριστερά, όρθιοι / όρθιες): Γιώτης Ιωακειμίδης (προπ.), Ε. Γούλα, Ειρήνη Σηφάκη (βοηθ. προπονητή), Ε. Χυτοπούλου, Κ. Δελίτσκου, Ηρώ Καριπίδου, Ε. Κόντου, Σ. Τριχολίδου, Α. Κόντου, Ε. Σωτηρέλη, Δ. Αβράμη, Μ. Τζίμα & Χ. Φλώρου.
(από αριστερά καθιστές): Ε. Μαλέτσκα, Μελίνα Καριπίδου, Ε. Τερζή, Δ. Τριχολίδου, Ι. Σηφάκη & Κ. Φάλκου.

Τελικη βαθμολογία:


1. Βουλιαγμένη 12  69-24
2. Ηρακλής 9  44-33
3. Γλυφάδα 6  34-28
4. Ολυμπιακός 3  20-40
5. Πανιώνιος 0  9-53

Most Popular

To Top