Μπάσκετ Ηρακλής

Νέα ήττα για το Εφηβικό – ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Νέα ήττα για την εφηβική ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή, που έχασε απ’ τον Αίαντα Ευόσμου με 60-46 μέσα στο Ιβανώφειο. Τα δεκάλεπτα: 16-10, 23-27, 32-44, 46-60. Διαιτητές: Χριστοφορίδης, Τοκμακίδης. Οι συνθέσεις: 
ΗΡΑΚΛΗΣ (Καλανταρίδης): Νικολής 6, Γαρέζος, Δουβής 8, Βασιλόπουλος Μ. 6(2), Αθανασιάδης, 4, Ντονές 4, Οικονομί 8(1), Χατζόπουλος 3, Βασιλόπουλος Β. 2, Τοζακίδης 2, Αναστασιάδης 3.

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Νάκος): Καδής 5, Βιάνου, Πάσχος, Καραβίτης 2, Γαρδάνης, Βουβούδης, Τσιάνης, Σεκαδάκης 4, Δεμερτζής 32(5), Ριζόπουλος 3, Νικολαϊδης 2, Γκούμας 12(2).

* Είναι προφανές ότι θα χρειαστεί μεγάλη και πολυετής υπομονή απ’ τον φίλαθλο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για να υπάρξουν αποτελέσματα απ’ τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ. Όποιος παρακολουθεί την πορεία τους, σίγουρα αυτό έχει καταλάβει. Ας μην περιμένει ο κόσμος μεγάλα αποτελέσματα και νίκες – δεν έχουν, άλλωστε, σημασία όλα αυτά, σημασία έχει να επανδρώνονται τα «μεγάλα» ηλικιακά τμήματα με αθλητές/αθλήτριες που αγαπούν και τον Σύλλογο. Σε τριετές πλάνο ορίζεται η προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος στο μπάσκετ – όμως καλό θα είναι να υπάρξει και η ανάλογη συμπαράσταση. Επίσης καλό θα είναι να υπάρχει και η ανάλογη εγκράτεια και προβολή της προσπάθειας. Εμείς στο iraklis1908.gr δε θα ωραιοποιήσουμε καμία προσπάθεια, καμία κίνηση, πέραν των πραγματικών της ορίων. Τα κακώς κείμενα τα γνωρίζουμε, ας φροντίσουν οι υπεύθυνοι, νέοι και παλιοί, να θωρακίσουν την Ιστορία του Ηρακλή και να σταθούν κοντά στα παιδιά και να φροντίσουν να προσελκύσουν κι άλλα, γιατί σε σχέση με το παρελθόν ο αριθμός μειώνεται σημαντικά, λόγω και της κρίσης… Δουλειά, λοιπόν, και όχι μεγάλα λόγια και μεγάλες προσδοκίες…

 

Most Popular

To Top