Μπάσκετ Ηρακλής

Μπράβο στα κορίτσια του Ηρακλή – ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!

Σπουδαία νίκη πήραν τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, με κόντρα διαιτησία και σκληρό παιχνίδι απ’ τον αντίπαλο!  Οι «κυανόλευκες» κέρδισαν τον Μέγα Αλέξανδρο στη Μίκρα με 54-60, όντας μπροστά στο σκορ σε όλον τον αγώνα, και μάλιστα και με διψήφιο αριθμό πόντων, και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα η διαφορά μειώθηκε στα τελευταία λεπτά με μια τεχνική ποινή κατά του Ηρακλή, αλλά τελικά τα κορίτσια, χάρη στην ευψυχία τους, κράτησαν τη νίκη και μαζί την επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας στην Α΄Κατηγορία της ΕΚΑΣΘ! Τα δεκάλεπτα: 14-14, 26-32, 37-42, 54-60. Διαιτητές: Μπάιος, Τσανακτσίδης.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Τσιτλακίδης): Παυριανίδου 3, Ασπρίδου 4, Πατσιώνα 9(1), Βλάχου, Μελιάδου, Τυφλού 14(2), Μπανταλάκη 7, Ζιούτη, Νικολαϊδου 4, Σταυρακάκη 6, Ποντίκα 7.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κουργιαννίδης-Μασλαρινός): Τζαμαριά 9, Παυλίδου 13, Κανταρά 21(1), Γκλεζάκη 2, Κασάπη 2, Καραγκιολίδου, Πιλέ 8, Ελευθεριάδου 1, Παπαγεωργίου, Παπαζαχαρίου, Ντουγιουτζή 4.

* Καλό θα είναι, λοιπόν, αφού τα κορίτσια και οι προπονητές τους, αλλά κι οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα, παλεύουν τόσο πολύ για τον Ηρακλή, να έχουν και ένα δείγμα, έστω, συμπαράστασης! Είναι κρίμα να έχει ο Ηρακλής γυναικεία ομάδα μπάσκετ και αυτή να προπονείται, μερικές φορές, σε… άλλα γήπεδα! Δύο κλειστά γήπεδα έχει ο σύλλογος, σε κανένα δε χωράει η Γυναικεία ομάδα; Θα επανέλθουμε…

Most Popular

To Top