Μάκης Ιωαννίδης

Εδω και τώρα λύση

Όσο περνάει ο καιρός τόσο και περισσότερο φαίνεται η  επιτακτική ανάγκη να κατορθώσει ο Ηρακλής να βρει τρόπο ώστε να αλλάξει κάτι.

Αυτό θεωρητικά μπορεί να συμβεί με την απόκτηση ΑΦΜ από άλλη ομάδα που αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία. Γιατί οι «κυανόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να πιουν το πικρό ποτήρι της Δ΄ Εθνικής , χωρίς καν να είναι προετοιμασμένοι για να συμμετέχουν ακόμα και σε αυτή την διοργάνωση.  Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ουσιαστικά ο Ηρακλής βάπτισε μια παιδική  ομάδα ως Ηρακλής και έριξε τους πιτσιρικάδες στην σκληρή δοκιμασία του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Κανένας δεν μπορεί να επιρρίψει ευθύνες και να ζητήσει περισσότερα από αυτά τα παιδιά τα οποία προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό. Ίσως κάτω από άλλες συνθήκες θα έπρεπε να επιμείνουν σε αυτά και να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα διεκδικήσει στο μέλλον πολλά περισσότερα. Μια καθαρή προσπάθεια  από παιδιά που προέρχονται από  τις ακαδημίες του. Στην πράξη όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί και οι λόγοι δεν είναι σε καμία περίπτωση αγωνιστικοί.

Έχουν να  κάνουν με  τα όσα πέρασε αυτή η ομάδα και την αγανάκτηση που υπάρχει και η οποία βγαίνει σε κάθε αγώνα της ομάδας.  Ο κόσμος κουράστηκε και δεν μπορεί να βλέπει την ομάδα να βολοδέρνει στην Δ΄ Εθνική. Αν αυτό γίνονταν με φυσιολογικές συνθήκες και υποβιβάζονταν αγωνιστικά θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.  Επειδή όμως έγινε παγκόσμιο ρεκόρ και υπήρξαν τέσσερεις (!) υποβιβασμοί σε μια σεζόν , κανένας δεν μπορεί να το «χωνέψει».

Με αυτές τις συνθήκες είναι απαραίτητο να βρεθεί τρόπος και να αποκτηθεί άλλο ΑΦΜ. Αυτό  είναι μονόδρομος και θα πρέπει να γίνει στο μέλλον γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να απαλλαχτούν από τα χρέη που υπάρχουν . Το ζητούμενο είναι να υπάρξει άμεσα μια εξέλιξη από την στιγμή που έχουν ήδη δρομολογηθεί κάποιες εξελίξεις. Ομάδες υπάρχουν το θέμα είναι αν υπάρχουν χρήματα. Γιατί για αυτές τις δουλειές χρειάζονται χρήματα και αυτή την στιγμή  οι «κυανόλευκοι»  βασίζουν τις τύχες τους σε άλλους.  Από την στιγμή που  όλοι στον Ηρακλή θεωρούν ότι θα πρέπει να κινηθούν  με αυτόν τον γνώμονα θα πρέπει να βρουν και τον τρόπο να συγκεντρωθούν τα χρήματα. Γιατί  όπως αποδεικνύεται δεν μπορείς να βασίζεσαι σε λόγια και υποσχέσεις «τρίτων» , ούτε και  να έχεις απαιτήσεις από αυτούς. Από την στιγμή που όλοι θέλουν να λένε ότι ο Ηρακλής πρέπει να ανήκει στον κόσμο του, θα πρέπει να φανεί αυτό και έμπρακτα αν αποδειχτεί ότι θα πρέπει να συμβεί αυτό.

Most Popular

To Top