Κώστας Κούσης

Αφήστε μας ήσυχους

Βαλθήκατε να διαλύσετε τον Ηρακλή, εσείς οι εξυγιαντές. Κάνετε ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς για να βάζετε τρικλοποδιές, καθημερινά. Κλείνετε τα τηλέφωνα, δεν εγκρίνετε τα δελτία από 17χρονα παιδιά, δε δίνετε παράταση για μεταγραφές, ενώ στους άλλους δίνετε, κυνηγάτε με μανία έναν σύλλογο που ποτέ δεν πείραξε κανέναν, διώχνετε την ομάδα απ’ το γήπεδο. Θέλετε να γίνουν χούλιγκαν οι οπαδοί του, θέλετε να στοχοποιήσετε τον Ηρακλή, γιατί;

Για να καθαρίσετε το ποδόσφαιρο απ’ τον πλαστογράφο Τάκη; Βάλτε τον Τάκη στη φυλακή, αν αποδειχθεί η πλαστότητα του εγγράφου (αλήθεια, πού είναι το ορίτζιναλ έγγραφο; Πήγε στον εισαγγελέα; Κλήθηκε ο Τάκης για παραποίηση δημοσίου εγγράφου;). Δε θα μπορέσετε, δε θα το πετύχετε, δε θα το επιτρέψει ο κόσμος, ακόμη κι αυτός που είναι «ουδέτερος». Όχι βέβαια με ανεγκέφαλες ενέργειες, όπως οι Κυριακάτικες. Δε θα το επιτρέψει, γιατί όσο κι αν τον χτυπάς, τόσο δυναμώνει. Δεν θα το επιτρέψει, γιατί το ένστικτο επιβίωσης λειτουργεί ήδη σε υπερθετικό βαθμό. Οι όποιες παθογένειες «εντός των τειχών» είναι δικό μας πρόβλημα. Αφήστε μας ήσυχους να δουλέψουμε για το Σύλλογο μας, αφήστε μας να προωθήσουμε τον αθλητισμό, όπως έκανε αυτός ο Σύλλογος 103 χρόνια, κι έβγαλε πρωταθλητές, Ολυμπιονίκες. Μην το κυνηγάτε, γιατί κάποια στιγμή η δράση, δυστυχώς, φέρνει και αντίδραση.

Αφήστε τον Ηρακλή στην ησυχία του, να δουλέψει, να επουλώσει τις πληγές του που κι εσείς ρίξατε αλάτι σε αυτές, μην παίζετε με την ηρεμία και την αγάπη του κόσμου για την ομάδα του. Δε θα διαλυθεί ο Ηρακλής, όσο και να προσπαθείτε…

  • Κατακριτέα και καταδικαστέα τα επεισόδια. Δε θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να βάζουμε νερό στο μύλο των εχθρών του Ηρακλή. Ξέρω ότι η οργή είναι μεγάλη, καταλαβαίνω το πάθος, αλλά οφείλουμε αυτή την ενέργεια να τη «βγάλουμε» αλλιώς, υπέρ του Ηρακλή.
  • Η πρόταση μου για τον Ηρακλή, όχι μόνο τον μπασκετικό, έχει καταγραφεί μέσω των «Φακέλων για το Μπάσκετ» στην εφημερίδα «Μετροσπόρ». Επιμένω ότι θα πρέπει να γίνουν κινήσεις άμεσα για να αποκτήσει διοίκηση ο Γ.Σ. και να προχωρήσουν έτσι θέματα και για όλα τα τμήματα. Αυτή η ενέργεια πρέπει να βγει θετικά προς το Σύλλογο. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι για τον Ηρακλή, όσο μπορεί ο καθένας. Μια ώρα, μισή ώρα, δύο ώρες, όσο μπορεί. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται
  • Τραγικά απαράδεκτη η ραδιοφωνική παρουσία του πατέρα Τσακαλίδη στο «Αθλητικό Μετρόπολις», αφού δε βοήθησε στην ενημέρωση του κόσμου με τις ασυναρτησίες που έλεγε, αντίθετα τον εκνεύρισε όπως φαίνεται απ’ τις πρώτες αντιδράσεις στα φόρουμ και στα σάιτ. Πραγματικά εκνευρίστηκα μόνο που άκουγα τον προκλητικό τρόπο που μιλούσε ο κύριος που δήλωνε… Ηρακλής! Χα, ας γελάσουμε, γιατί άλλοι λένε ότι είναι Ολυμπιακός. Μάλλον ας κλάψουμε γιατί αν ο μπαμπάς μιλάει με αυτόν τον τρόπο, που εκνευρίστηκε μέχρι και ο πράος συνήθως Θωμαίδης, πώς να συμπεριφέρεται μετά το παιδί;
  • Μια υπόμνηση στους φίλους της Bluearena, με κάθε καλή διάθεση: το νεύμα που κάνει ο αρχηγός της διμοιρίας των ΜΑΤ με το «δύο» στα δάχτυλα αφορά σε εντολή στους υπόλοιπους να στοιχηθούν ανά δύο άνδρες σε σειρά. Είναι πάγια τακτική των ομαδων ΜΑΤ να έχουν διάφορους σχηματισμούς σε τέτοια γεγονότα και επειδή σε επεισόδια δεν ακούγονται οι φωνές, οι διμοιρίτες δίνουν εντολές με νεύματα. Άλλωστε φαίνεται μετά ότι κάνει και άλλες κινήσεις με το χέρι και οι άντρες «σχηματίζονται». Όχι ότι έχει σημασία, απλά να μην φουσκώνουμε τα μυαλά του ήδη τρελαμένου κόσμου με πράγματα που δεν ξέρουμε και μέσα στη σπουδή μας να κάνουμε τη δουλειά μας σκοντάφτουμε… Ισχύει για όλους μας!
  • Κάτι ακόμη: τα παιδιά που έχουν το σάιτ, κι εμείς τους βοηθάμε με τα σχόλια μας και την όποια εμπειρία μας, κάνουν μια ειλικρινή προσπάθεια να βοηθήσουν τον Ηρακλή. Θέλουμε να έχουμε άμεση επικοινωνία μαζί σας και γι’ αυτό ενεργοποιήσαμε και το LiveChat στην κεντρική Σελίδα και τον Σχολιασμό μέσω Facebook στα άρθρα.
  • Αν, λοιπόν, σε κάθε post βρίζουμε δημόσια, βρίζουμε μάνες, πολιτικούς, απολίτικους, και όποιον άλλον, δε βοηθάμε. Αν θέλετε να «κλείσει» το σάιτ, μια ανεξάρτητη φωνή του Ηρακλή σε τόσο δύσκολους καιρούς, συνεχίστε. Είναι κρίμα να δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι πρόβλημα σε κάτι που το θέλουμε να υπάρχει και να δυναμώνει! Το σάιτ έχει αλματώδη άνοδο, «παρεμβαίνει» ήδη με τα θέματα του, βοηθήστε το να γίνει καλύτερο! Όλοι θα το βοηθήσουμε!
  • Για όποιο θέμα θέλετε κάτι, μια διευκρίνιση, μια βοήθεια, μια ερώτηση, αν θέλετε να στείλετε κάτι, να τονίσετε κάτι, να μας πληροφορήσετε για κάτι, περιμένω τα μηνύματα σας στο [email protected]!

Most Popular

To Top